G4Media.ro

Profit.ro: Cine sunt americanii pregătiți să investească în presa din România

Profit.ro: Cine sunt americanii pregătiți să investească în presa din România

Fondul de investiții pregătit să intre în luna mai în România cu intenția de a investi în mass-media românească, anunțat de Profit.ro la începutul lunii aprilie, va fi alimentat de compania Ellaal Goldberg Corporation, reprezentată de Mark J. Robertson, președinte al companiei de consultanță financiară Potomac Global Advisors, cu sediul în Washington. Ellaal și-a deschis în România o filială în 2005, cu sediul la Târgu Mureș.

Intenția fondului, anunțată astăzi oficial și în SUA, pe portalul businesswire, este de a investi în mass-media locală, în special în televiziuni, posturi de radio și platforme naționale sau regionale, dar și în societăți media de importanță locală din anumite zone, în schimbul preluării unor participații la aceste companii.

Potrivit Profit.ro, compania care va gestiona bugetul fondului de investiții îi va avea printre acționari, alături de compania Ellaal Goldberg, pe Csaba Bartos (41 de ani), cetățean german născut în Târnaveni, emigrat împreună cu familia în Germania în 1987 și rezident în Emiratele Arabe Unite din 2013, care derulează astăzi operațiuni pentru dezvoltarea de proiecte în tehnologie IT avansată în SUA, pe avocatul Mihai-Robert Rozsa (40 de ani), membru al Baroului Mureș din 2000 și rezident în Marea Britanie din 2015, derulând astăzi activități de afaceri internaționale în domeniul imobiliar, IT și al serviciilor financiare, și pe Cozmin Gușă (48 de ani), consultant politic și acționar Realitatea Media.

”Această investiție nu este dedicată Realității Media, ea se adresează tuturor entităților care promovează valori de tip euro-atlantic și doresc să dezvolte o abordare editorială independentă”, a explicat pentru G4Media.ro Cozmin Gușă.

Citește mai multe pe profit.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Un teren compromis, poate fi asanat printr-o cultură nouă, sănătoasă, viguroasă!

  2. Israelienii lui livu, cali si base?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.