G4Media.ro

Cine e Ionuț Moșteanu, propus ministru al Dezvoltării în guvernul Cioloș și…

Cine e Ionuț Moșteanu, propus ministru al Dezvoltării în guvernul Cioloș și gestionar al controversatului program ”Anghel Saligny” lansat de PNL

Ionuț Moșteanu (48 de ani) a fost propus ministru al Dezvoltării și Administrației în guvernul Cioloș. Lider al grupului USR în Camera Deputaților, Moșteanu a fost unul dintre cei mai vocali USR-iști în ultima perioadă, dat fiind că e și purtător de cuvânt al partidului. Inginer de meserie, Moșteanu ar urma să gestioneze controversatul program ”Anghel Saligny” lansat pe guvernul Cîțu.

O altă mare temă prezentă la capitolul Administrație în programul de guvernare al guvernului Cioloș este reforma administrativ-teritorială. În primă fază, potrivit programului de guvernare, reforma ar urma să se facă ”benevol”, localitățile falimentare fiind stimulate să se unifice cu altele mai puternice.

Moșteanu e la al doilea mandat de deputat, ales în Argeș. În primii patru ani în Parlament, Moșteanu a militat din Comisia pentru transporturi pentru deblocarea lucrărilor la Autostrada Pitești-Sibiu și pentru alte proiecte mari de infrastructură.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. De ce ” program controversat ” ? Pentru ca domni Goe imaturi spun nu ?

  • Ai dreptate nu e nimic controversat – este program de spaga pentru primari, furt pe față din bugetul de stat, trecut prin oug ca sa il faca pe Cîțu mai atractiv la congres ca altfel nu-l vota nimeni pe persoana fizica.
   Si trecut apoi prin parlament de pesede care a votat cot la cot cu pesede galben, fara nici o obiecție, fara nici un amendament.
   Si deja pus in practica, vezi cazul din Maramures.
   Deci unde ar fi controversa aici? E doar mafia transpartinica furând organizat cum au facut-o si pana acum,in aplauzele fraierilor care ii voteaza si care nu vad nici un ban din spagile alea.

  • Sa va ia foc partidul cu voi înăuntru dacă furați vreun ban din PNDL3 ( comentariu dedicat celor din PSD și PNL )

  • Nu . Sunt bani pentru trotuare , canalizari , iluminat public , gradinite , dispensare in comune uitate

  • @tree Fitty, te contrazic cei care au aplaudat numai la programul asta sau gândit… Scopul lor era să-l vadă aprobat, ca au destule firme care așteaptă sa se mufeze la bani

  • @Roata Ion
   Pe bune, nu poti fi atât de naiv.
   Iti raspund pentru ca pari totusi bine intentionat.
   Este exact programul lui Dragnea.
   Alea sunt doar pretextele. Daca infrastructura comunelor ar fi motivul real ar fi fost acceptate fara probleme amendamentele anti-furt.
   Dar atunci nu se mai puteau face lucrari de mantuiala pe milioane de euro cu firme prestabilite cu zero cifra de afaceri. Si deci de ce l-ar mai fi vrut alesii locali.
   Sa ne intelegem, chiar si cu amendamentele alea se poate fura. Dar mai putin si mai greu, iar pesede galben si rosu nu vor complicatii de-astea cand pot fura ca si pana acum.

  • Domnu’ @roata ion,
   Văd că sunteți băiat de comitet, chiar dacă sunteți de la țară, așa că vă întreb: nu cumpărați niște băncuțe din lemn de europalet „alb” la 1500 de euroi bucata, fără tva ? Am și niște țeavă de canalizare din recuperare la 500 de Ron/ml, tva inclus….Câți metri liniari au străzile din satul dvs.? Că vă fac discount pentru toptan…

 2. Asa era si Citzu înainte să fie pm, tot zgomotos.

 3. Ionuț Moșteanu (deputat USR PLUS) – „A făcut 20.794 RON din trei consilii de administrație controlate de ministerul unde a lucrat” citez din Valeriu Nicolae. Poate trebuia și asta menționat la cv.

 4. Un domn cu o facultate făcută la o universitate incertă Athenaeum sau Bioterra..nici el nu stie exact numele, dar care a lucrat la multinaționale….pe pozitii de execuție cu nume pompoase. Pe scurt un oportunist care cum a ajuns la ciolan a gost numit in consilele de administrație a mai multor societăți de stat, ca doar e competent. Mă așteptam mai mult de la USR.

  • Serios ? Cine e USR in afara de Ghinea si Drula ?

  • @ Alin
   Întâi a trecut Athenaeum in CV, apoi l-a inlocuit cu faimoasa Bioterra, sub presiunea celor de la Obiectiv de Argeș care au devoalat minciunile din CV-ul ,,Ministrului,,.
   Ceata lui Pițigoi/ Trece mândră prin zăvoi /
   Vai, vai, vai, ce tărăboi etc

 5. Cum adică ” inginer” de laBioterra? De acolo ies doar licențiați in fraude. După cum vorbește , ideația slabă, e doar un derbedeu ajuns pe căi oculte în parlament. Măcar Nicolicea absolvise Facultatea de Electronică din Timișoara, practicase vreo 7 ani. Dar asta trebuie pus in zeghe. Dancilă Ptrol și Gaze și predase tehnologia vreo 17 ani. Ce golani și usereii ăștia. Prună? Țoiu? Ghinea,? Barna?Brrrr! Ce derbedei.

 6. Inginer de meserie ? Sa arate diploma, ca Magister Vlăduț !

 7. CVul lui arata ciudat, scrie la EDUCATIE:
  „Perioada 1992-1995
  Universitatea “Politehnica” Bucharest – Automatica”.

  IMPOSIBIL, cursurile la Univeristatea Politihnica Bucuresti, Facultatea de Automatica NU au durata de 3 ANI!
  Scrie pe Site-ul Politehnicii, Facultatea de Automatica:
  „Durata 4 ANI. Diploma de Inginer”!!
  FAKE?!
  Cititi-i CVul, e imposibil!!

  • @ lili
   Nu a terminat Automatica. A facut o pauza si apoi a ,,absolvit,, Athenaeum in prima faza. Cand Observatorul de Argeș (de unde vine) l-a prins cu minciuna, a schimbat in Bioterra.

  • @Motz: Eu am citat din CVul lui oficial de pe Site-ul Camerei Deputatilor!
   E acolo CVul, acum il gasiti acolo pe Site!!!

 8. Chiar nu stiu. Dar depinde pe cine intrebi . De exemplu daca ar fi intrebat DAN TANASA de la AUR, partidul cu care USRPLUS s-a simtit BINE LA VOTUL MOTIUNII.
  Cat depre „programe”, „reforme” … avem hartie , avem . Realitatea e ca USRPLUS A MAI PRELUGIT AGONIA TARII CU INCA MINIM 10 ZILE . Asta da responsabilitate !!!

 9. Spuneti ca Ionut Mosteanu este inginer.
  Din CV nu reiese acest lucru. Poate seminginer dat fiind faptul ca nu a absolvit facultatea de automatica, oprindu-se pe la jumatate. HDar da bine un titlu de inginer !

 10. De ce ar trebui să știm cine e Moșteanu???
  Nu va ajunge ministru, nu vă faceți iluzii.
  Oricum, după modul în care a comunicat săptămânile trecute are nevoie de consult psihiatric.
  Are un fix cu „fără Cîțu”. Altceva n-a fost în stare să spună.