G4Media.ro

Cimitir privat, construit în Craiova / Se întinde pe 85.000 de metri…

Sursa foto: Gazeta de Sud

Cimitir privat, construit în Craiova / Se întinde pe 85.000 de metri pătrați și va avea camere video, servicii de pază, coduri QR, hărți și pachete de întreținere a mormintelor

O familie din Craiova a demarat de două luni proiectul unui cimitir privat, situat în zona metropolitană a Craiovei.

Cimitirul se întinde pe o suprafață de 85.000 de metri pătrați și promite să fie cel mai modern și elegant spațiu de acest gen din zona Craiovei, relatează Gazeta de Sud. Acesta va fi accesibil și altor culte creștine, care se găsesc adesea în dificultate în a găsi un cimitir după pierderea apropiaților.

„Am gândit un cimitir modern, cu un concept arhitectural şi peisagistic extrem de complex. În amenajarea acestuia, am gândit o zonă centrală deosebită, cu Piaţeta Obelisc, unde se află Capela Familiei şi Parcul Central, a doua zonă verde în afară de Parcul cu lac de lângă Administrația Cimitirul Bărdinici. Criptele de înhumare se fac din beton prefabricat, iar lucrările se execută de către noi, cu garanție. Astfel, cimitirul are și un aspect unitar, estetic, și ne asigurăm că se respectă atent standardele”, susțin managerii proiectului.

Cimitirul Bărdinici este primul cimitir „smart” din zona Craiovei. Acesta va fi prevăzut cu camere de luat vederi, servicii de pază, coduri QR, hărți și pachete de servicii conexe precum întreținerea mormintelor.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Buey ăla cu condoleanțele, păreri ceva? :)))))