G4Media.ro

Ciclistul Davide Rebellin a decedat lovit de un camion, în timp ce…

sursa foto: Instagram

Ciclistul Davide Rebellin a decedat lovit de un camion, în timp ce se antrena. El a câştigat Turul Sibiului în 2013

Ciclistul italian Davide Rebellin (51 de ani), câştigător al Turului Sibiului în anul 2013, a decedat miercuri, lovit de un camion în timp ce se antrena, relatează news.ro

Rebellin îşi încheiase cariera profesionistă în luna octombrie a anului 2021, dar mai participa la diverse curse. Accidentul a avut loc pe Drumul Regional 11, pe teritoriul municipalităţii Montebello Vicentino. Davide Rebellin a fost lovit de camion al cărui şofer nu a oprit după comiterea accidentului, dispărând de la locul faptei. El este căutat de poliţie.

Davide Rebellin a câştigat de-a lungul unei cariere începute în 1992 mai multe etape în Liege-Bastogne-Liege, Clasica de San Sebastian, La Fleche Wallonne, Amstel Gold Race sau Giro dell’Emilia. În palmaresul său mai figurează câştigarea unei etape din Turul Italiei (1996) şi Turul Sibiului (2013).

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Condoleanțe.

  2. pe cât pariem că șoferul e românache?

    • Eu zic ca e o c i o ara. Dar orice ar fi… biciclistul e de vina… niște lighioane care încurca traficul

  3. Ce cauta pe strada!

  4. Drumurile sunt pentru toți participanții la trafic nu doar pentru tinichele! 🙁
    Ăștia care credeți că drumurile sunt doar pentru mașini, ar trebui să stați acasă, poate va vine mintea la cap!
    Ciclistul care tocmai a decedat din cauza unui t.embel era un sportiv model care a concurat la cel mai înalt nivel până la vârsta de 50 de ani! Trist!!!

  5. Rebellin a fost o legenda vie a ciclismului. Avea multe curse de prima importanta castigate. Alti ciclisti profesionisti de la echipe mari n-au nici macar o cursa castigata in cariera dintre cele trecute in palmaresul lui Davide. Din pacate, in articol apare o dezinformare. Cursele mentionate ca fiind castigate de Rebellin nu sunt curse cu etape, ceea ce inseamna cateva zile de competitie (21 de zile chiar, in cazul tururilor Italie, Frantei si Spaniei) ci curse de o zi, curse de prim nivel in ciclism. Pacat ca autorul articolului nu s-a documentat, ca nu era asa greu sa afle ce e cu acele curse, chiar daca nu e specialist in ciclism.