G4Media.ro

Cererea de vaccinuri crește: S-a redeschis un centru de vaccinare la Căminul…

Cererea de vaccinuri crește: S-a redeschis un centru de vaccinare la Căminul pentru persoane vârstnice din cartierul Noua

Odată cu valul 4 al pandemiei a crescut și numărul celor care vor să se imunizeze, astfel că Primăria Brașov a luat decizia de a redeschide Centrul de vaccinare de la Căminul pentru persoane vârstnice din zona Noua, potrivit Rador.

,,Traversăm, din păcate, o situație critică în ceea ce privește pandemia. Avem în România cel mai mare număr de cazuri de infectări cu Covid 19 și cel mai mare număr de decese. În acest context se observă o creștere a numărului de persoane care se vaccinează cu prima doză, și apar informații în spațiul public privind cozile care se formează la centrele de vaccinare. Având în vedere această situație, Primăria Brașov redeschide centrul de vaccinare de la Noua, de la căminul de pe strada Gladiolelor, și invită toți brașovenii care până la această oră nu s-au vaccinat să vină să o facă”, a explicat viceprimarul Flavia Boghiu.

În prima etapă, vor fi funcționale două fluxuri de vaccinare, care vor avea la dispoziție serurile Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson și AstraZeneca.

În acest moment, în municipiul Brașov sunt funcționale 4 centre de vaccinare: Policlinica Regina Maria din Centrul Civic, Centrul Medical de Vest, Policlinica de Diagnostic Rapid Medlife, și Spitalul Militar.

Totodată, pentru a sprijini desfășurarea orelor de școală cu prezența fizică a elevilor, dar și pentru a reduce riscul de infectare, municipalitatea a luat decizia de pune la dispoziția unităților de învățământ din Brașov 200.000 de măști de protecție.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Panica in aurolaci. Trece valul pana la imunizare sosocatilor. Pe mare parte tot excavatorul va asteapta cu locul amenajat.
    Simion George (vaccinat) la puscarie!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.