G4Media.ro

Centrul de Transfuzii din București are nevoie de sânge: ”Restricția de deplasare…

Centrul de Transfuzii din București are nevoie de sânge: ”Restricția de deplasare nu se referă la donatori. Avem nevoie de voi!”

Centrul de Transfuzii București transmite că are nevoie de donatori și amintește că restricțiile de circulație a populației nu se aplică pentru cei care vor să doneze sânge.

”Stimați donatori, restricția de deplasare a populatiei în afara casei nu se referă la deplasarea donatorilor de sânge către centrele de transfuzie! Deplasarea donatorilor este de strictă necesitate pentru bolnavii din spitale care au nevoie de sânge și componente sanguine, asa cum a transmis zilele trecute și Ministerul Sănătății și Centrul Operativ pentru Situații de Urgență!”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de către Centrul de Transfuzii.

Centrul asigură potențialii donatori că nu vor avea probleme cu autoritățile din cauză că vor ieși din case

”Vă rugăm să faceți o declarație pe propria răspundere în care să specificați că mergeți la CTS Bucuresti să donați sânge în cazul în care vă întreabă cineva, iar noi vă eliberăm adeverința și carnetul de donator în vederea justificării deplasării la întoarcerea acasă. Vă așteptăm, avem nevoie de voi!”, mai precizează sursa citată.

Citește și: Se interzic grupurile mai mari de trei persoane în afara locuinței, iar noaptea se poate ieși din casă numai cu motiv, se închid mall-urile / Străinii nu mai au voie să intre în România / Măsuri speciale pentru serviciile religioase

Sursă foto: Pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. deci inteleg ca doar populatia civila dona sange in Romania ???
    Armata, Politia nu doneaza sange? Jandarmii stiu ca doneaza doar gaz
    pe Eugen Tolomac de ce nu-l rugati sa doneze: „Trebuie să scoatem Armata și Poliția pe stradă pentru a-i opri pe inconștienți”