G4Media.ro

Cele mai scumpe modele IPhone 13 vor avea, în premieră, 1TB spațiu…

sursa foto: Facebook\ Apple

Cele mai scumpe modele IPhone 13 vor avea, în premieră, 1TB spațiu de stocare

Cele mai scumpe modele ale viitoarei serii de iPhone vor oferi, pentru prima oară, o versiune cu 1TB spaţiu de stocare, transmite News.ro.

Versiunile Pro ale seriei de iPhone pe care Apple se pregăteşte să le prezinte oficial, iPhone 13 Pro şi iPhone 13 Pro Max, vor avea, ca vârf de gamă, o variantă dotată cu spaţiu de stocare de 1TB.

Este pentru prima oară când smartphone-urile companiei americane, criticată uneori tocmai pentru că nu suplimentează spaţiul de stocare, oferă o astfel de opţiune. Este de aşteptat ca Apple să ceară un preţ foarte mare pentru telefoanele sale cu 1TB.

Astfel, versiunile Pro de iPhone 13 ar urma să ofere patru opţiuni în ceea ce priveşte spaţiul de stocare: 128GB, 256GB, 512GB şi 1TB.

În acelaşi timp şi celelalte versiuni vor face un pas în faţă în ceea ce priveşte stocarea – se va renunţa la versiunea de 64GB şi se va adăuga o versiune de 512GB. Asta înseamnă că, în cazul modelelor iPhone 13 şi iPhone 13 Mini, opţiunile de stocare ar urma să fie 128GB, 256GB şi 512GB.

Apple este aşteptată ca, alături de seria iPhone 13 şi de noua serie de Apple Watch, să prezinte a treia generaţie a căştilor AirPods. Aceasta ar urma să fie vândută în paralel cu varianta actuală, care va beneficia de o reducere de preţ.

Evenimentul în care Apple îşi va prezenta cele mai noi produse, în frunte cu iPhone 13, va avea loc în 14 septembrie 2021 și va fi transmis online.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Apple a ajuns un fel de Rolex al telefoanelor inteligente. Nu scot ei cine stie ce minuni de procesoare, insa exista un echilibru perfect între OS si componentele hardware.

  2. Ați copiat data greșita de la news.ro 🙂 e 14 Septembrie, nu Februarie.

  3. Poate septembrie 😁 Probabil ca se vor cumpara multe si pt 14 feb

  4. Evenimentul de lansare va avea loc pe 14 Septembrie 2021. Nu februarie..

  5. E maine evenimentul, online, NU in februarie!

  6. Apple de la moartea lui Jobs a adus doar promisiuni revoluționare , folded screen , air power , Apple car pepertuum mobile authonomy … nimic palpabil … numai zvonuri și promisiuni , in afara de procesoare și îmbunătățirea environmentului OS nimic deosebit și bineînțeles prețuri din ce in ce mai prohibitive.

    Sent from my IPhone 12 Pro Max via tapatalk