G4Media.ro

Ce sporuri vor fi plătite bugetarilor în viitoarea lege. Raluca Turcan: Sporuri…

Ce sporuri vor fi plătite bugetarilor în viitoarea lege. Raluca Turcan: Sporuri pentru activitatea în zone izolate, munca din zilele libere sau activitatea operativă

Viitoarea lege a salarizării va păstra doar anumite sporuri, cele considerate „cu adevărat relevante”, potrivit unei propuneri a Ministerului Muncii. Ministrul Raluca Turcan a detaliat pentru Economedia ce astfel de sporuri „relevante” vor rămâne în noua lege.

Ministerul Muncii a propus, într-un memorandum, schimbări majore în salarizarea bugetarilor, printre care și plafonarea sporurilor la maximum 20% din salariul de bază sau analiza tuturor categoriilor de sporuri, cu menținerea numai a celor cu adevărat relevante.

Ministrul Muncii Raluca Turcan a dat câteva exemple de sporuri „relevante” care ar putea rămâne în noua lege, respectiv: sporuri pentru activitatea în zone izolate, munca din zilele libere sau activitatea operativă (în cazul polițiștilor care execută, conduc, coordonează sau contribuie la realizarea misiunilor operative).

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Asta are jumate de an si tot nimic nu a facut!

    Tu, nu ne intereseaza ce.sporuri au! Ai auzit de cuvantul reforma ?!

    La chiftelute esti buna! La munca, nu ai rezultate!

  2. Sa bu uiti de sporul pe prostie ptr parlamentari si membrii ai guvernului