G4Media.ro

Cătălin Drulă: Dacă aude „pădure”, Lucian Bode sare în mijlocul nopții cu…

Sursa foto: captură video

Cătălin Drulă: Dacă aude „pădure”, Lucian Bode sare în mijlocul nopții cu mâna la chipiu

Cătălin Drulă, președintele USR, a declarat luni în plenul Camerei Deputaților în timpul dezbaterii moțiunii simple împotriva ministrului de Interne că Lucian Bode a fost demonstrat plagiator după ce și-a făcut un doctorat fake cu conducătorul Academiei SRI.

”Doctorul Bode vorbea mai devreme de securism. Omul care își amenință colegii de partid cu dosare de la Doi și un sfert. Omul care, dacă aude „pădure”, sare în mijlocul nopții cu mâna la chipiu”, a spus Drulă.

USR și Forța Dreptei au depus o moțiune simplă împotriva ministrului Lucian Bode. Moțiunea are șanse mici să treacă, dat fiind că partidele din coaliția de guvernare, PSD, PNL și UDMR, au o majoritate confortabilă în Camera Deputaților.

”Rușine. Așa am fi vrut să-i spunem: Moțiunea Rușinii. Pentru că știți foarte bine cu toții că este o rușine să-l avem pe Lucian Bode ministru de Interne. Și este rușinos și pentru PNL, și pentru PSD să trebuiască să îl apărați la votul de astăzi. Avem astăzi pe masă o nouă moțiune împotriva lui Bode, depusă de USR și Forța Dreptei după cea din octombrie. Atunci vă avertizam că vom rata Schengen-ul pe mâna lui Lucian Bode și că este un act de patriotism să votați acea moțiune și să îl demitem. Nu v-ați găsit patriotismul și între timp am ratat Schengen-ul, Lucian Bode a fost demonstrat plagiator, iar Mănăstire, stimați peneliști, vă amenință cu dosare de la Doi și un sfert. Spunea președintele vostru, al PSD și al PNL, președintele Iohannis, spunea că hoții în România s-au cocoțat la vârful statului. Așa este, așa este și el, Iohannis, patronează acest sistem. Mai spunea același președinte că în politică și dacă există o suspiciune de plagiat, trebuie să te retragi, să faci un pas în spate”, a mai spus Drulă.

El a făcut referire și la Silviu Mănăstire, mâna dreaptă a lui Lucian Bode, despre care G4Media a dezvăluit că a avut un ordin de restricție.

”O caracatiță întreagă a cuprins acest minister și aș vrea să vă întreb, doamnelor din PNL, doamnelor din PSD, despre faptul că mâna dreaptă a domnului Bode, care amenință cu dosare de la Doi și un sfert, este un agresor de femei dovedit cu ordin de restricție aveți ceva de spus? O să vă tremure mâna când votați moțiunea, când votați împotriva moțiunii ca să îl mențineți în funcție? Și aș vrea să vă mai citez -e ziua citatelor – chiar din domnul Bode. Domnul Bode spunea „Plagiatul e un furt”. Păi dacă e așa, atunci la vârful Ministerului de Interne avem astăzi un hoț”, a spus Drulă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. Putin penibil Drula, dar sa spunem ca este explicabil, doar e lider USR ist.

  • De ce e penibil? Explica! Dar PeSeDeii si PeNeLeii cum sunt?

  • @Naruto, de ce trebuie sa fim condusi doar de hotzi? Nu avem niste oameni in tara asta capabili sa ne conduca? Asta te reprezinta pe tine? Un revolutionar de BT, Daea, Ciuca?

  • Se vede ca drulă vine din sistem, cunoaște indicativele. Pe cine mai vreți măi să păcăliți?

 2. Drula si useristii lui sunt ultimii politicieni care au dreptul sa se pronunte despre activitatea unui politician roman.Daca Bode a ajuns pe pozitia in care este in administratie si in partid nu se datoreaza educatiei si/sau doctoratului ci activitatii lui politice intr-un partid ajuns la guvernare.Drula si useristii luibau fost luati in guvern din lipsa de voturi si in 9 luni nu au aratat decat incompetenta si infatuare ,care i-a dus la parasirea guvernarii pentru un mediocru Ion,aruncand guvernarea in buzunareke PSD oentru cel putin 10 ani!Iar acum toata opozitia pe care o fac se rezuma la atac la persoana ,ideosebi liberali,sperand ca le fura voturi ,dar de fapt le zvarla la AUR!Niste incompetenti necopti politic,cu sau fara doctorate!

  • Foarte adevărat ce spui ! AUR câștigă voturi pe mâna USR și ei continuă în prostia lor ! În Guvernul Cîțu a fost singura și ultima lor alianță de guvernare...nici un partid nu va mai face alianță cu USR !!!

   Foarte adevărat ce spui! AUR câstigă voturi pe mâna USR și ei continuă în prostia lor. În Guvernul Cîțu a fost singura și ultima lor alianță de guvernare. Nici un partid nu va mai face alianță de guvernare cu USR !!!

 3. Neabode, DEMISIA!

 4. Nu trebuie sa vina Drula să ceară demisia unui plagiator,justiția trebuia să intervină ! Oare mai avem justiție corectă în România !

 5. Ca aveti o măsea stricata impotriva USR – ului este poate normal, dar să apărați hoții demonstreaza că nu aveti demnitate umană si meritati săracia in care vă scăldati!

 6. Mi-e greață când văd atâția plagiatori și impostori cocoțați în vârful statului ! Mai există-n Europa un astfel de guvern format din atâția incompetenți ?

 7. Bode e un s,a,r,l,a ,t,a,n. Unul care a plagiat . Oameni ca mine nu mai găsiți . Nu gândesc , dar gura- livesc! Că așa sunt eu .
  Atât pot , atât gândesc (oare?) ,atâtica îs!

 8. Ce șmecher a devenit fătălăul de Drula….dacă-i dai drumul pe strada asta chiar se urca în tramvai….

 9. Drula nu a fost bun la transporturi, a dat drumul la contracte, cutuma era să lungească maxim procedurile. Cat mai multe studii de fezabilitate, să mănânce toți, ce face domnul Grindea nu acum…

 10. Hotia și mafia la vârful statului,noi niste slugi proaste,pe asta se merge,pe prostia și neștiința oamenilor.🙏să ne trezim odată!