G4Media.ro

Castelul Corvinilor din Hunedoara și Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane, intrare gratuită…

Sursa foto: Facebook Muzeul Castelul Corvinilor

Castelul Corvinilor din Hunedoara și Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane, intrare gratuită pentru vizitatori de 1 Decembrie

Castelul Corvinilor din Hunedoara şi Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane (MCDR)din Deva vor putea fi vizitate gratuit pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale, au informat reprezentanţii celor două instituţii muzeale, conform Agerpres.

Astfel, accesul publicului în Castelul Corvinilor va fi posibil între orele 9,00-17,00, continuând tradiţia anilor trecuţi în care monumentul istoric a fost deschis gratuit pentru turişti.

Castelul se află într-un amplu program de restaurare pe fonduri europene, context în care au fost făcute mai multe descoperiri, în premieră.

Mai multe colecţii vor putea fi vizitate, gratuit, atât la muzeul din Deva, cât şi la punctele acestuia din teritoriu, între orele 9,00-17,00.

La Deva, în Palatul Magna Curia vor putea fi admirate mai multe expoziţii, cum sunt cele care prezintă obiecte de tezaur din colecţiile MCDR, matriţa de bronz descoperită la Sarmizegetusa Regia sau aspecte din viaţa dacilor din Munţii Orăştiei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter