G4Media.ro

Cartofii prăjiți belgieni ar putea intra în patrimoniul mondial UNESCO. Comercianții din…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Ca la casa doina nu face nimeni cheathou briand cu carotte și cartof pre luat la preputz

  2. Si anul asta, avioanele de sparanghelisti vor decola nestingherite de pe Otopeni.

  3. Oare cand omologam mersul pe jis, apa calda si pipi impotriva vantului? Unii au mintea odihnita.

    • Astea au fost inventate de romani?

      Cartofii prajiti in ulei sau untura au fost inventati de belgieni si au devenit faimosi ca ‘french fries’ in timpul razboaielor mondiale pentru ca americanii aveau aceeasi problema ca si acum cu geografia si limbile straine.

      Pe langa asta cartofii prajiti din Belgia au alt gust, se prajesc de doua ori si se foloseste si untura de vita.

      Lol, nici nu stiu de ce ma chinui sa explic subiectul asta.

    • @Tree fitty
      Eu ma bucur și iti mulțumesc pentru ca ai stat și ai scris despre cartofii prăjiți. Îmi plac foarte mult.
      Într-adevăr, dacă ai ocazia sa ii mânanci în Belgia, poți simți ca sunt altfel, mult mai buni. M-am saturat dintr-o porție din aceea la cornet, ca în poza, și un carnat lângă.

  4. Pai cam la asta se reduce patrimoniul belgian: cartofi prajiti si bere. Mie mi se intorcea stomacul cand treceam pe langa vreo friterie, pentru ca folosesc acelasi ulei ore intregi.