G4Media.ro

Cancelarul german Olaf Scholz, despre măsurile care să limiteze migrația ilegală: „Trebuie…

Sursa Foto: Facebook/ Olaf Scholz

Cancelarul german Olaf Scholz, despre măsurile care să limiteze migrația ilegală: „Trebuie să expulzăm mai mult şi mai repede”

Germania trebuie să ia măsuri mai dure împotriva migranţilor ale căror cereri de azil au fost respinse, în cadrul eforturilor generale de a limita migraţia ilegală în ţară, a afirmat cancelarul german Olaf Scholz, relatează dpa, citată de Agerpres.

„Trebuie în cele din urmă să-i expulzăm pe scară largă pe cei care nu au dreptul să stea în Germania”, a declarat Scholz într-un interviu acorda revistei Der Spiegel.

El a adăugat că cei care nu pot demonstra că au nevoie de azil şi nu au perspective pentru a putea rămâne trebuie să plece. „Trebuie să expulzăm mai mult şi mai repede”, a conchis cancelarul.

Olaf Scholz a menţionat că este nevoie de „un întreg set de măsuri” pentru a limita migraţia ilegală, inclusiv o mai bună protecţie a frontierelor externe ale UE şi controale mai stricte la graniţele Germaniei cu ţările învecinate din Uniune.

El a subliniat totodată că Germania trebuie să continue să-i primească pe refugiaţii care sunt îndreptăţiţi la azil din cauza persecuţiilor politice sau din alte motive legitime, precum şi să atragă mai mulţi imigranţi calificaţi în domenii unde există cerere.

„Dar cei care nu fac parte nici dintr-un grup, nici din celălalt nu pot rămâne la noi”, a mai spus Scholz.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. S-au trezit nemtii? Nu cred. Au nevoie de forta de munca si la abatoarele si salamurile lor nu mai lucreaza multi romani. E doar zicere politica. Iar voi, dragi compatrioti, mergeti la Lidl. Sa nu cumva sa luati din alta parte.

  2. Greu de reparat distrucția UE înfăptuită sub conducerea Merkel. Acum ceilalti toți mimează ca încearcă sa facă ceva, de dragul soacrei. Tardiv, too late. O sa fie din ce in ce mai multe atentate, sper doar ca estul european sa fie mai păzit măcar, dacă in nord și in vest e deja prea târziu.

  3. N-ar fi rău s-o includeți și pe Merkel printre cei expulzați.

  4. D-le cancelar Scholz, aveți aprobare de la KGB-ista Merkel să expulzați arabițoi ?
    Sunt prietenii ei de suflet. Pe arabul care îi tunde gazonul, îl expulzați ?