G4Media.ro

Cadou de Crăciun dăruit primarului din Târgu Mureş de un consilier local:…

Sursa Foto: Facebook/ Claudiu Maior

Cadou de Crăciun dăruit primarului din Târgu Mureş de un consilier local: Am adus şase saci cu gunoi, pe care i-am pus în faţa Primăriei şi i-am înmânat 6.000 de fotografii cu mormanele de gunoi din oraş

Consilierul local Sergiu Claudiu Maior din Consiliul Local Târgu Mureş i-a oferit, marţi, primarului municipiului, Soos Zoltan, şase saci de gunoi drept cadou de Crăciun şi 6.000 de fotografii cu mormanele de deşeuri din oraş, în semn de protest faţă de starea deplorabilă a oraşului din cauza neridicării gunoiului, transmite Agerpres.

„Am adus un cadou pe care l-am lăsat primarului şi preşedintelui Consiliului Judeţean pentru că ceea ce se întâmplă astăzi nu este altceva decât furt din banul cetăţeanului. Am adus şase saci cu gunoi, pe care i-am pus în faţa Primăriei şi i-am înmânat, la şedinţa Consiliului Local, 6.000 de fotografii cu mormanele de gunoi din oraş’, a declarat, presei, Claudiu Maior.

Consilierul a făcut acest gest pentru a treia oară, fiind amendat de Poliţia Locală Târgu Mureş cu amendă între 1.000 şi 2.000 lei, pentru aruncarea sau depozitarea deşeurilor de orice fel în afara recipientelor standardizate sau în alte locuri decât cele anume desemnate pentru fiecare categorie de utilizatori.

Claudiu Maior este autorul petiţiei online „Stop gunoaielor la Târgu Mureş – Vrem restituirea taxei de salubritate”, iniţiată în prima parte a lunii noiembrie, după ce gunoiul din municipiu nu a fost ridicat timp de câteva zile, în urma schimbării operatorului în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor Mureş.

Primarul din Târgu Mureş, Soós Zoltán, a spus că municipalitatea a făcut tot ce ţine de ea, aplicând operatorului, prin Direcţia Poliţia Locală, amenzi de circa 800.000 lei.

„Am sancţionat operatorul de salubritate şi vom continua să monitorizăm modul de colectare al deşeurilor din oraş. Au fost aplicate aproape 400 de amenzi şi am informat Direcţia de Sănătate Publică cu privire la situaţia salubrizării din oraş, care a precizat că, după părerea lor, nu ar fi situaţie de urgenţă în oraş”, a arătat primarul din Târgu Mureş.

Disfuncţionalităţile în ridicarea gunoiului la Târgu Mureş şi în celelalte 18 unităţi administrativ-teritoriale cuprinse în zona a 2- a în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor Solide din judeţ au apărut în urma schimbării operatorului, în urma licitaţiei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Prostea ala a pierdut alegerile chiar cu soos. Ca sa vedeti unde era cetateanul responsabil, prins de ANi cu potlogarii si zburat din functie de viceprimar.

 2. Cand adu gunoaie la suprapret puscariasul terbea tacea prostul asta…

 3. L a amendat sereistul lui de la politia locala😆

 4. Da cum? Asa ceva în Mureș? Noo, vine viktor si ia mizeria 🙂nu va faceți griji.
  Ăștia nu își pot strange gunoiul da vor autonomie tule palea udemereu 🤣

  • E o companie austriaca care lucrează în mai multe orașe din România și alte țări. De ce nu face cea ce trebuie în Mureș e un mister pt. mine.

 5. L – a amendat politia sereistului, dar nevasta i-a facut stire de bine😆 astia nu vorbesc in familie😆

 6. multi domnii cu mustata, vorbind diverse limbi asiatice

 7. Haoleu, mizeria ca mizerie dar aveți grijă la portofele 🤪

 8. Activitati religioase si de divertisment, caainginer, pe pfa. zice ANI care l- a prins pe bufonul roman.

 9. Firma pacaliciului maior avea cartel taxi in tg m. Ma rog, firma pusa pe rude si la care pacaliciul era consultant.