Donează aici. Susține o presă liberă.
Funcționăm ca organizație non-profit, iar banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt destinați integral finanțării proiectului G4Media.
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank
Din cauza creșterii prețurilor alimentelor, unii hotelieri nu vor mai oferi pachete all-inclusive de anul viitor, potrivit Asociației Hotelurilor și Restaurantelor Bulgare din Varna, scrie Novinite.
Cu toate acestea, alți experți din industrie spun că, pentru a fi competitivi pe piața turistică, hotelierii trebuie să ofere all inclusive.
„Există o neînțelegere generală a ceea ce este și ce înseamnă all-inclusive. În Turcia, de exemplu, există multe hoteluri care preferă strategia all inclusive pentru că sunt situate în mijlocul pustietății. Nu există nimic în apropiere care să fie văzut ca punct de reper, așa că serviciile lor se concentrează pe menținerea turiștilor complet în complex. Grecia a respins all-inclusive în majoritatea locurilor, deoarece grecii își prețuiesc tavernele și au spus că vor să păstreze economia locală cu ajutorul acestora. Stațiunile noastre de la Marea Neagră au fost create pe baza all-inclusive, am numit-o pensiune completă, pentru că nu exista un loc unde oaspeții să mănânce în afara hotelului. All-inclusive există în Bulgaria de peste 60 de ani și va continua să existe, acolo unde serviciul funcționează în beneficiul hotelierilor”, a declarat pentru televiziunea publică bulgară directorul Institutului de Analiză și Evaluare a Turismului, Rumen Draganov.
Citește integral pe economedia.ro