G4Media.ro

Bucureștenii care vor să se testeze de Coronavirus ar putea să beneficieze…

Bucureștenii care vor să se testeze de Coronavirus ar putea să beneficieze de un sprijin financiar de 200 lei. Propunerea, dezbătută în Consiliul General al Capitalei în 11 mai

Bucureşti care solicită să efectueze testul PCR, în vederea depistării infectării cu virusul SARS-CoV-2, ar urma să beneficieze de un sprijin financiar în valoare de 200 de lei, conform unui proiect care urmează să fie dezbătut în şedinţa din 11 mai a Consiliului General al Capitalei.

„Se aprobă acordarea unui sprijin financiar, în valoare de 200 lei/beneficiar, cetăţenilor din Municipiul Bucureşti care vor solicita participarea, în mod voluntar, la testarea în vederea depistării infectării cu virusul SARS-CoV-2″, se precizează în proiectul Testăm pentru Bucureşti”.

Inițiativa prevede alocarea a 2.233.000 din bugetul local, relatează Agerpres. Din această sumă, 2.200.000 lei reprezintă sprijinul financiar acordat, 30.000 lei – realizarea unei aplicaţii online de înscriere în cadrul proiectului şi 3.000 de lei – hosting aplicaţie online.

De asemenea, proiectul urmează să fie implementat prin intermediul unor unităţi sanitare publice şi/sau private afiliate, în conformitate cu procedura operaţională de afiliere a entităţilor publice şi/sau private existente la nivelul ASSMB.

În cazul în care se adoptă, Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti va elabora regulamentul privind implementarea proiectului în termen de cinci zile de la comunicarea hotărârii.

„În condiţiile în care începând cu data de 16.05.2020 se are în vedere încetarea stării de urgenţă, urmând a se declara starea de alertă, propunem ca din ansamblul măsurilor şi acţiunilor care vor fi adoptate în perioada stării de alertă să facă parte şi testarea populaţiei asimptomatice, care reprezintă un vector important de transmitere intracomunitară a virusului SARS-CoV-2. În acest sens, Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti vine cu o propunere de proiect prin care se doreşte limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul populaţiei Municipiului Bucureşti, precum şi a efectelor extrem de grave ale acestuia, prin acordarea unui sprijin financiar în cuantum de 200 de lei/beneficiar, pentru testarea PCR a persoanelor asimptomatice, în vederea depistării infectării cu virusul SARS-CoV-2″, – se precizează în referatul semnat de primarul general, Gabriela Firea.

Proiectul e prevăzut să se deruleze pe parcursul anului 2020 şi se adresează unui număr de 11.000 de beneficiari.

 

Sursa foto: Inquam Photos/George Calin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Geniala poza. Sper sa faceți și restul articolelor cu ea. Face toți banii.

 2. Aaaaa, sarutmana doamnă! Sa-i transmiteti dovada deosebitei si inaltei noastre consideratiuni si lu’ dl. Cercel, negresit!

  Ce mai face dansul, a ramas cu marfa pe stoc si v-a rugat frumos sa il rezolvati si pe el cu 10.000 de teste alea care erau 30.000 rapide, dup’aia 10.000 nu se stie de care, dupa care 3.000 RT-PCR pentru angajatii primariei, dupa care s-a dus dracu’ in mortii lui de tun?! 🙁
  A recalibrat socoteala si mai trage o salva? 😈

  Ah, da – intreaba lumea, mai exact unde se duc sa faca testul doritorii dvs., la Balş sau direct la dl. Cercel acasa?

 3. Bravo Firea!
  Merită 33000 de ron aplicația care bagă bani negri la campanie.
  Dacă prindeți vreun voluntar rătăcit să nu uitați de fluturaș!

  • P.S.
   Nu uitați pe lângă fluturaș puneti la pachet și un covid să nu meargă omul cu mâna goală acasă.

 4. Iar începe jigodia cu pomeni electorale!

 5. Eu nu prea am inteles in acest articol, faci testul gratuit si primesti 200 ron, sau primesti 200 ron si pui tu diferenta?

  Ma intreb daca cei care posteaza aceste articole chiar informeaza sau dau copy paste?

  • Primești 200 lei cash cu care pleci acasă dacă te oferi voluntar.
   -Asta e reclama.-
   Dacă te oferi tu trebuie să dai o declarație că votezi cu Firea.
   -Asta nu e de fapt o declarație ci doar un sondaj de opinie.-
   Dacă nu dai declarație te trezești cu un test pozitiv de nu te vezi si cu amendă că nu ai declarație, că nu ai intrat în carantină sau cine mai stie poate ajungi la Matei Balș.
   Restul de 10999 de teste le face Streinu si Firea apoi softul de 33000 lei stabilește de câte ori trebuie repetat testul și cine ia banii.

  • P.S.
   ATENȚIE MARE cum răspunzi la sondaj!
   Aia e adevărata testare.

 6. Femeia asta este atât de găunoasă în capul ei pătrat…nu știe altceva, decât să mai dea ceva, un voucher, o gratuitate, o facilitate…bucureștenii își merită soarta. Nu atât cei care au votat, ci mai ales cei care au stat acasă.

 7. deci ticaloasa firea vrea sa dea bani publici sa faca oamenii sa foloseasca testele obtinute de ea din bani publici

  daca bucurestenii mai voteaza cu firea, isi merita soarta

 8. Deci Fifi nu plateste subventia la caldura, de-a ajuns iar noul Radet cu ambele picioare in groapa pentru o suma neplatita de cateva sute de mii de lei, dar isi permite sa arunce banii pe geam, milioane!!!, ca sa-si faca reclama electorala.

  FIFI !!!! PLATESTE, IN PSD MA-TII SUBVENTIA !!!!

 9. @GA-GA

  Daca ieseam la vot, si ipotetic iesea altcineva nu firearadreac, injuram pe altcineva, remember Vicleanu bordureanu.

  Daca nu ar vota nimeni, abia atunci ar fi o sansa la normalizare.

 10. Poza face toti banii, tocmai a terminat testul. In alte tari testul nu e folosit pt. campanie electorala. Eu nu sunt da Bucale, dar @Sanitarul in comentariul lui are dreptate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.