G4Media.ro

BREAKING Ministerul Sănătății a publicat toate datele legate de testarea COVID pe…

BREAKING Ministerul Sănătății a publicat toate datele legate de testarea COVID pe județe și incidența în fiecare localitate din țară / Informațiile sunt actualizate zilnic

Ministerul Sănătății a publicat toate datele legate de testarea COVID-19 pe județe și incidența în fiecare localitate din țară, iar informațiile sunt actualizate zilnic, începând cu 1 martie.

Datele au fost publicate pe portalul Guvernului pentru seturile de date deschise livrate de autoritățile și instituțiile administrației publice data.gov.ro și pot fi consultate și descărcate de orice persoană.

Încă de la începutul pandemiei de COVID-19, G4Media.ro și alte instituții de presă, organizații ale societății civile și platforme care au oferit instrumente de urmărire a evoluției epidemiei precum graphs.ro au cerut Guvernului să informeze transparent și să publice aceste date.

La un an de la debutul pandemiei în România, Guvernul publică în premieră toate aceste date, care pot fi consultate de orice cetățean.

Datele pot fi descărcate de aici

Citește și

Diferențele uriașe între județe la testarea COVID, prezentate public de Guvern: Vrancea a făcut doar 22 de teste miercuri, Brăila – 71, Teleorman – 88 / Timiș – 1.686, Cluj – 1.028, Iași – 997

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Asta da BREAKING. Analizam si revenim cu comentarii.

  • alea de la POCA cu fondurile UE cheltuite de DGA, SNSPA, ANFP, SGG etc – in real time sunt cu mult mai interesate…. aproape un miliard de euro au tocat in ultimii 4 ani prin firmele private de consultanta/trening/coaching/feiching

 2. Dupa un an…
  Pnl-isti tampiti.
  Catu are sustinerea mea pt ca a taiat 90% de la popi, scuze, homosexuali si pedofili.

  • pnl-istii sunt tampiti. catu are sustinerea ta. catu e pnl-ist. toti popii sunt homosexuali si violatori. urma sa extragi din mansarda ta aglomerata si mama tuturor concluziilor: toti homosexuali si violatorii sunt popi. cert este ca fumezi chestii tari.

 3. pnl-istii sunt tampiti. catu are sustinerea ta. catu e pnl-ist. toti popii sunt homosexuali si violatori. urma sa extragi din mansarda ta aglomerata si mama tuturor concluziilor: toti homosexuali si violatorii sunt popi. cert este ca fumezi chestii tari.

  • Mai e o specie de homosexuali, vânătorii. In rest, e pe aproape.

 4. Apai asta e Breaking. In sfarsit ceva date concrete. Dupa un an dar merge.

 5. Municipiul Constanta practic azi a trecut de 3 deci intra in scenariul rosu. De ce autoritățile de acolo nu spun nimic?

 6. bravo ,asa trebuia facut de la inceput!

 7. Ministerul Sănătății să fie sănătos. Eu aflu de luni de zile ,în fiecare zi, din presa locală, câte cazuri sunt în fiecare județ, incidența și, la 14 zile, DSP prezintă un bilanț în care se anunță și numărul de teste făcute în județ. Câte teste fac alte județe nu mă prea interesează și nici nu prea cred treaba aia cu „noi facem teste mai multe și de-aia…”
  Eu am altă bănuială: în Timișoara, Cluj și la mine în Brașov sunt mai mulți bani. Oamenii mai au de bine de rău servici. Dacă ai bani ieși la schi, pe terase…câte 5 câte 6, nas în nas și asta este. Aflu acum că la București cea mai mare incidență e în sectorul 1. Păi nu ăla e sectorul cu cei mai mulți bani?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.