G4Media.ro

BREAKING Hunter Biden, găsit vinovat că a mințit în legătură cu consumul…

Sursa foto: Anna Moneymaker / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

BREAKING Hunter Biden, găsit vinovat că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă / Este primul fiu condamnat al unui președinte american în funcție

Fiul lui Joe Biden a fost găsit vinovat de cumpărarea ilegală a unei arme după ce și-a ascuns consumul de droguri, relatează Sky News.

Hunter Biden, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit vinovat pentru trei acuzații de uz de armă de foc, în prima urmărire penală a fiului unui președinte american în exercițiu.

El ar putea fi condamnat la 25 de ani de închisoare și la o amendă de până la 750.000 de dolari în momentul pronunțării sentinței, deși este posibil să primească o pedeapsă mult mai mică decât cea maximă, întrucât este la prima abatere, notează CNN.

Procurorii au declarat că acesta a mințit într-un formular atunci când a cumpărat un revolver Colt Cobra în octombrie 2018, declarând că nu era consumator de droguri sau dependent, în ciuda unei probleme cu cocaina crack.

Biden a pledat nevinovat la acuzațiile care au inclus minciuna cu privire la dependența sa atunci când a completat un formular guvernamental – document de control al guvernului pentru revolver și deținerea ilegală a armei timp de 11 zile.

Verdictele au fost pronunțate după ce juriul a deliberat timp de aproximativ trei ore.

Avocatul său, Abbe Lowell, le-a spus juraților că clientul său nu a încercat să înșele, deoarece era „curat” când a cumpărat arma și nu se considera atunci consumator de droguri.

Biden nu a depus mărturie în timpul procesului.

Cazul vine după o altă premieră istorică: condamnarea penală de luna trecută a lui Donald Trump, primul fost președinte american găsit vinovat de o infracțiune.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...