G4Media.ro

BREAKING Colet cu bombă la Ambasada Ucrainei din Madrid, cel puțin un…

Foto: Ambasada Ucrainei in Spania / Facebook

BREAKING Colet cu bombă la Ambasada Ucrainei din Madrid, cel puțin un rănit în explozie. Rana este minoră

Update 15.57: Delegatul guvernului de la Madrid, Mercedes González, a minimalizat incidentul, asigurând că acesta a provocat puține pagube și că angajatul rănit „a suferit doar o mică rană la degetul inelar , a fost o rană foarte mică”, potrivit publicației 20 Minutos.

Articol inițial: Un colet cu bombă a explodat miercuri la Ambasada Ucrainei din Madrid, rănind cel puțin o persoană, transmite presa spaniolă.

Poliția a activat protocolul antiterorist și a izolat zona. Dispozitivul exploziv se afla într-un plic și a rănit ușor un angajat al delegației diplomatice.

Angajatul rănit a fost evacuat la spitalul Nuestra Señora de América din capitală, au informat surse din cadrul poliției, citate de Huffington Post Spania.

Potrivit surselor, explozibilul se afla într-un plic pe care l-a primit angajatul rănit. Poliția a activat protocolul antiterorist și a izolat zona în care se află ambasada, la numărul 52 Ronda Abubilla.

La fața locului s-au deplasat trupe specializate în dezamorsarea explozibililor, Tedax, pe lângă alte unități de poliție. Deocamdată, ambasada nu a dorit să confirme evenimentul și nici să facă declarații despre acesta.

Vom reveni

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Rusia si kadirovitii islamisti – stat terorist.

  2. Rusia are același comportament ca ISIS. Stat terorist.

  3. Nu știu ce o fi fost trecut la expeditor, la cod AWB, dar într-o ambasadă se cunosc dinainte toate detaliile acestea când urmează să se primească un colet.
    Nu sosește niciun colet, fără să fie așteptat coletul respectiv.
    Cam amatori au fost angajații care au acceptat să îl primească și apoi să îl deschidă.