G4Media.ro

BREAKING Circulația tramvaielor a fost blocată în zona Colentina după ce o…

BREAKING Circulația tramvaielor a fost blocată în zona Colentina după ce o femeie a sesizat o geantă suspectă într-o stație/ UPDATE În bagaj au fost găsite produse cosmetice

Circulația tramvaielor a fost blocată în nzona Colentina după ce o femeie a sesizat poliția cu privire la o geantă metalică de mici dimensiuni abandonată în stația de tramvai nr 21, au declarat pentru G4Media.ro surse din poliție Capitalei.

La fața locului se deplasează echipa pirotehnică din cadrul SIIAS. Circulația tramvaielor a fost blocată.

Serviciul Român de Informații a comunicat oficial că ”În urma unui apel la 112, a fost sesizat un bagaj suspect, in sectorul 2, intr o statie de tramvai. La fata locului a fost solicitata si o echipa pirotehnica a SRI, care a pus in aplicare procedurile standard de inspectare a bagajului abandonat. Nu au rezultat elemente de interes pirotehnic.”

Potrivit unor surse, în bagaj se aflau produse cosmetice.

vom reveni cu detalii

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. geanta continea o factura la electricitate…nimeni nu indrazneste sa se apropie….poate doar superomul Citu :)))

  2. Nici Romania nu mai e ce-a fost. Pe vremuri, cine vedea o geanta uitata undeva, o lua si mergea repede cu ea acasa. Acum suna la 112.

  3. in vremurile bune pina si un frigider nu statea abandonat pe strada, era imediat preluat de cineva. de unde atiti teroristi in romania? cind a explodat o geanta capcana?

  4. CAST a votat pe 25 august ca 25 de militari romani sa fie trimisi la Kabul, sa faca ordine. De asta ne ataca afganii acum. Se tem sa nu puna Ciuca pe ei taburile pe care Marele Alb le trimisese in Pietele Unirii in aprilie 2020 ca sa alunge covidul.

    In urma interventiei de atunci, dar si a ursuletilor gumati cu orz verde activ natural din Mihaiesti jud Olt, covidul a fost exterminat.

    Stiu afganii Ca Cu Ciuca nu te joci.