G4Media.ro

BREAKING A fost publicată ierarhia mediilor de admitere la liceu 2022

Sursa: RBL

BREAKING A fost publicată ierarhia mediilor de admitere la liceu 2022

Ierarhia mediilor de admitere la liceu, la nivel judeţean și la nivelul municipiului București, a fost publicată de Ministerul Educației. Absolvenții de clasa a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională 2022 pot verifica ce loc ocupă media lor și își pot calcula șansele de a intra la liceul și la clasa pe care le doresc.

Amintim că fișa de înscriere la liceu a fost publicată de inspectoratele școlare, după cum a scris Edupedu.ro. Elevii de clasa a VIII-a vor completa opțiunile în fișele de înscriere la liceu, în prezența părintelui și a dirigintelui, în perioada 4-11 iulie 2022, conform calendarului.

Vineri dimineața, pe 1 iulie 2022, potrivit calendarului oficial, secretariatele școlilor au completat fișele de înscriere cu numele/codul unității de învățământ gimnazial, cu datele personale ale absolvenților clasei a VIII-a, cu mediile generale de absolvire, cu notele și
mediile obținute la evaluarea națională din clasa a VIII-a, cu mediile de admitere, prin preluarea acestora din aplicația informatică centralizată.

Opțiunile pot fi completate pe foaia de înscriere, de către elev și părinte, atât la școală în prezența dirigintelui, cât și în corespondență pe mail cu școala gimnazială, la cerere. În cel de-al doilea caz, școala trimite pe mail părintelui fișa precompletată cu date ale elevului, pentru a fi întoarsă semnată, cu opțiunile completate.

Ierarhiile, pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează