G4Media.ro

Brașov Marathon, în acest weekend, cu un traseu de 38 de kilometri…

Sursa foto: Brașov Marathon

Brașov Marathon, în acest weekend, cu un traseu de 38 de kilometri și o diferență de nivel de peste 2.000 de metri / Ce alte curse mai sunt programate

A zecea ediție a evenimentului de alergare montană Brașov Marathon are loc în acest sfârșit de săptămână. Sâmbătă sunt programate maratonul, care anul acesta are un traseu de 38 de kilometri și o diferență de nivel de peste 2.000 de metri și semimaratonul, cu un traseu de 21 de kilometri, ambele cu plecare și sosire în Piața Sfatului, transmite Rador.

Și duminică centrul Brașovului va fi animat de evenimente sportive, deoarece sunt programate crossul de 9 kilometri, cursa persoanelor cu abilități speciale și cursa copiilor.

La cursele pentru profesioniști vor lua startul campioni naționali, balcanici și mondiali.

„Startul va fi la ora 8 dimineața. Pentru maraton se va da startul din Piața Sfatului, se va urca pe Vârful Tâmpa, iar apoi pe Vârful Postăvaru, coborâre prin Poiana Stechil, iar apoi din nou în Șaua Tâmpei, iar apoi coborâre din nou în Piața Sfatului. Este o cursă pe care o recomandăm pentru cei cu experiență montană. Cursa semimaraton, cu startul din Piața Sfatului, traseul urcă pe Vârful Tâmpa, prin serpentine, iar apoi se coboară Șaua Tâmpei, se face o buclă înapoi către Vârful Tâmpa, iar apoi se coboară din nou către Piața Sfatului”, a explicat Mihaela Scîntei, coordonator Brașov Marathon.

Înscrierile la toate cele 5 curse au fost sistate, dar în limita locurilor disponibile doritorii se mai pot înscrie înainte de startul evenimentului. Cel mai scump kit de cursă costă 260 de lei și vine cu mai multe produse și echipamente din partea sponsorilor. Cursa pentru copii și cea a persoanelor cu abilități speciale sunt gratuite.

Sursa foto: Brașov Marathon

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter