G4Media.ro

Bradul de Crăciun din Craiova, copia fidelă a celui montat în Vilnius,…

Sursa foto: Facebook / We love Lithuania

Bradul de Crăciun din Craiova, copia fidelă a celui montat în Vilnius, în 2015 / Lia Olguța Vasilescu: ”Va fi o explozie de  lumină caldă și ornamente cum nu s-au mai văzut niciodată în România”

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a prezentat bradul care va fi montat în centrul municipiului, însă la o simplă căutare pe internet arată că același design a fost folosit în capitala Lituaniei, Vilnius, în urmă cu 8 ani.

”În premieră, barurile , restaurantele și hotelurile din zona centrală vor fi împodobite tot cu ornamente de lumină caldă, reprezentanții societăților dorind să dea o mână de ajutor autorităților. La teatru vor fi alte ornamente și cea mai mare roată din România. În fine, nu vreau să divulg toate surprizele, fiindcă sunt multe și ne vor plasa, din nou, în topul european al piețelor de Craciun, fără îndoială, dar vă prezint o fotografie cu bradul care va fi în Piața Mihai Viteazul și care va avea peste 20 de metri, pentru a vedea cam la ce să vă așteptați de la noi. Cei care nu sunteți craioveni, ar fi bine să vă faceți rezervări la hoteluri, după data de 17 noiembrie, pentru că garantăm că în Bănie va fi unul dintre cele mai frumoase târguri de sărbători din Europa!”, a anunțat, săptămâna trecută, Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook / Lia Olguța Vasilescu

Ea a precizat că vor fi peste 2 milioane de beculețe, iar deschiderea oficială va fi în 2 noiembrie.

”Așa cum craiovenii care s-au plimbat astăzi prin zona centrală au putut observa, am început deja să punem instalațiile pentru Târgul de Crăciun. De ce așa devreme? Pentru că avem de montat aproape 2 milioane de beculețe și chiar ne e teamă că nu vom fi gata până pe 17 noiembrie, când e programată deschiderea”, a mai precizat primarul Craiovei.

Sursa foto: Facebook / We love Lithuania

Municipiul Craiova a plătit recent o taxă de 29.690 de euro către European Best Destinations, pentru ca orașul să fie inclus în clasamentele internaționale ale site-ului cu același nume. Suma va acoperi promovarea turistică a Craiovei pe o durată de un an.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Sa fii Oltean in 2023 este o Rusine.

  2. Pâine și circ cu banii din taxele românilor.

  3. Oltean = sclav
    Oltenii n-au aleși, oltenii au stăpâni.

  4. Va fi o explozie la factura de curent, nu de lumina calda