G4Media.ro

Brad de 20 de metri în centrul Brașovului, pentru care plătește doar…

Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov

Brad de 20 de metri în centrul Brașovului, pentru care plătește doar tăierea și drumul / Primăria cumpără și 3.500 kg de cetină

Municipalitatea brașoveană a cumpărat brazii de Crăciun, ieri, contractul fiind semnat prin cumpărare directă cu Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Brașov.

Pomul principal, ce va fi instalat în Piața Sfatului, va avea o înălțime de aproximativ 20 de metri. Bradul va fi tăiat din pădurile aflate în proprietatea municipiului Braşov, deci pentru el nu se va plăti niciun leu, dar vor fi achitate serviciile, precum identificarea, marcarea arborelui, amenajarea drumurilor de acces până la locul de unde este recoltat, tăierea acestuia, transportul şi amplasarea în oraș. De asemenea, municipalitatea mai cumpără 6 brazi cu o înălțime de 8-10 metri şi 3.500 de kilograme de cetină. În total, contractul are o valoare de peste 131 de mii de lei, cu tot cu TVA, potrivit informațiilor de pe platforma de achiziții publice.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...