G4Media.ro

Boris Johnson, o nouă vizită surpriză la Kiev

Sursa foto: Facebook / Volodimir Zelenski

Boris Johnson, o nouă vizită surpriză la Kiev

Premierul britanic Boris Johnson a efectuat vineri o vizită surpriză la Kiev pentru a se întâlni cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, potrivit The Guardian.

Premierul britanic și-a anulat în ultimul moment o vizită planificată la un summit la Doncaster, unde urma să țină un discurs în fața parlamentarilor conservatori și a consilierilor locali din nordul Angliei.

Aceasta este a doua călătorie a lui Johnson în Ucraina de la începutul războiului. Călătoria urmează vizitei liderilor UE Emmanuel Macron, Olaf Scholz și Mario Draghi, alături de Klaus Iohannis.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

11 comentarii

 1. Care o fi scopul atator vizite? Sa arate sustinerea? Sa castige voturi in tara la ei? Puteau vorbi si la telefon, pana la urma.

 2. Clar se întâmpla ceva!

 3. Ai greșit articolul, e bine să nu postezi când bei, că nu te mai pontează băieții….

 4. Câte zile de conflict în plus, câte lacrimi, câtă suferință, câtă durere (de o parte și de alta ) va provoca ,,surpriza” asta ? Ăștia parcă nu se mai opresc, e ca o ruptură într-un baraj, până nu inundă și nu distrug totul în amonte nu se lasă, nu-i mai poate opri nimeni? Am înțeles și-au arătat și rușii și cazacii ,,mușcheții” , s-au păruit, s-au amenințat, s-au distrus dar nu vă mai opriți odată ? Faceți PACE odată, ce mai așteptați !

  • Mai du-te-n pi zda mă-ti buey sovieticule! :)))))

  • Alți ,,deștepți” funcționali, toți se pricep la toate, e o emanație de postaci, 4-5 nespălați pe creier (cred ei ), din zori și până-n noapte ei sunt prezenți aici , postează mizeriile lor, demni de o cauză mai bună, curajoși din scăunelul lor, pitulați după vreo tastatură expirată fără diacritice, tresar la prima petardă de anul nou, buni să se bată alții-n locul lor, dacă nu li se întâmplă lor ceva e-n regulă, altfel se evaporă din țară cu prima ocazie …… Ăștia cu argumente de nivelul genunchiului broaștei , cu șosetele desperecheate, nu pentru că așa e acum moda ci dintotdeauna , incapabili să-și împerecheze ciorapii, se agață de câte un comentariu, incapabili să aibă vreo părere , așa o duc ei mai bine : fără insulte nu pot respira !

  • Dacă nu știi să citești (analfabet funcțional fiind), nu e vina mea , întrebările suplimentare capătă răspuns la restanță, tu cu maxim 2 clase te aștept să-ți dai examenele de repetenție, apoi eventual o să văd dacă mai meriți alt răspuns !

 5. Ăsta face contrabandă, trebuie controlat atent la vama

 6. Dacă nu știi să citești (analfabet funcțional fiind), nu e vina mea , întrebările suplimentare capătă răspuns la restanță, tu cu maxim 2 clase te aștept să-ți dai examenele de repetenție, apoi eventual o să văd dacă mai meriți alt răspuns !

 7. Putineee, da i vere hypersonica cu nucleare multiple la rahatul de insula a betivului asta drogat și Tam Piț, scufunda i mizeria de sub târtiță. La fel și șefului lui de haita, bideu cu America lui. Restul haitei o sa și bage nasu n fund și o sa taca