G4Media.ro

Boloş: România are termen până la 30 aprilie să depună la Bruxelles…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Boloş: România are termen până la 30 aprilie să depună la Bruxelles documentele finale privind modificarea PNRR

România are ca termen data de 30 aprilie pentru transmiterea către Comisia Europeană a documentelor finale privind modificarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, a declarat, miercuri, ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Marcel Boloş, transmite Agerpres.

„30 aprilie este termenul de transmitere a documentelor finale. Avem cele patru lucruri pe care le-am mai menţionat – reducerea de grant, ajustarea preţului la investiţii ca urmare a creşterii costului la materiale şi manoperă, avem adăugarea capitolului REPower EU şi capitolul de circumstanţe obiective unde se încadrează plafonul de 9,4% din PIB (privind cheltuielile cu pensiile – n.r.). Ce vreau să spun este că este prima şi ultima noastră şansă de modificare a PNRR-ului pentru a răspunde, să zicem, cerinţelor de implementare până în august 2026. Dacă, să zicem, uităm vreo un jalon sau o ţintă care am vrea să o modificăm ulterior va fi, practic, aproape imposibil”, a explicat Boloş, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a fost întrebat dacă România a transmis la Bruxelles documentele în care se regăsesc elementele de renegociere a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Și ce a răspuns după ce a fost întrebat?!
    Sau scriem articole doar ca să iasă la număr?!

  2. Pensiile speciale vor aduce REVOLUȚIE în ROMANIA.
    Dacă cineva se gândește că ratam banii din PNRR, pt a fi păstrate pensiile speciale, va fi exact că la Maidan in Ucraina.

    Maturam toată clasa politică, curățăm tot!!!

  3. Boloase daca aveati termen in 2030 tot nu erati capabili sa depuneti ….