G4Media.ro

Bogdan Aurescu, reacție după ce prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a spus că…

Foto: Colaj InquamPhotos / G4Media

Bogdan Aurescu, reacție după ce prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a spus că ar trebui remaniat: ”E exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri și frustrări personale”

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu i-a dat luni o replică prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan, care spusese cu o zi înainte că acesta ar trebui remaniat.

„Nu mă intereseaza părerile lui Rareș Bogdan – vă aduc aminte cum, în plin război al Rusiei contra Ucrainei, cerea să blocăm la graniță cerealele ucrainene. Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac – e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri și frustrări personale”, a declarat Bogdan Aurescu pentru digi24.ro.

Rareș Bogdan îl criticase duminică pe Bogdan Aurescu într-o emisiune la Prima TV.

Liderul PNL spusese că Aurescu ar trebui remaniat, adăugând însă că acesta va rămâne în guvern pentru că ”este mai puternic decât PNL”.

„E un post al PNL, dar nu noi l-am numit acolo, ci statul”, a spus Rareș Bogdan. Reamintim că în mod tradițional președintele României are un rol crucial la numirea ministrului de Externe, dar fiind că acest domeniu este, prin Constituției, apanajul șefului statului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. niste USL-isti
    unul care are niste realizari, si unul care a eliminat pensiile speciale in 30 de zile

  2. Rares debitează numai prostioare, dar de data asta si Trabucel a ratat ocazia sa nu-l bage in seama pe Rares.

  3. Lovituriîn OO între SRI și SIE

  4. Rareș Bogdan este un cârcotaș ce a luat lecții de la un pro rus , Gușă. Rareș Bogdan este un frustrat, deoarece dulapul de la Sibiu nu îl mai consultă…un jurnalist slab, un politician duplicitar, prefera să stea în aceași barcă cu psd-ul.. jalnic !

  5. Păi colcăie sputnikarii in FSN, doar gruparea infracțională a fost creată de tovarășul agent Iliescu.