G4Media.ro

„Bogații nu muncesc”: Partenera lui Ronaldo a vrut să le răspundă criticilor,…

sursa foto: captura twitter

„Bogații nu muncesc”: Partenera lui Ronaldo a vrut să le răspundă criticilor, dar totul s-a întors împotriva sa

Georgina Rodriguez (29 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (38 de ani), a decis să le răspundă celor care au acuzat-o că tot ce are i se datorează fotbalistului.

Pe Instagram, unde este urmărită de peste 47 de milioane de oameni, Georgina a publicat o fotografie în care apare în fața unei clădiri de birouri, cu o cafea și o geantă Hermès în mână, alături de un mesaj sugestiv: „Încă o zi de muncă minunată, asta pentru ca mai târziu ei să spună că bogații nu muncesc”, a fost descrierea aleasă de Georgina Rodriguez, relatează digisport.ro

Mesajul Georginei a stârnit reacții, multe dintre ele negative.

”Cumva, Georgina Rodriguez a crezut că e o idee bună să posteze asta”, ”Fii umilă, fată”, ”Fontul ales, fotografia, nerușinarea și lipsa de ironie…”, au fost câteva dintre comentariile apărute, notează Cadena Ser.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo  formează un cuplu din 2016, de când fotbalistul a remarcat-o la magazinul Gucci din Madrid.

Argentinianca lucra atunci ca vânzătoare, însă viața i s-a schimbat complet după ce l-a cunoscut pe superstarul lui Manchester United, iar acest lucru se poate observa și din transformarea fizică din ultimii 6 ani.

Publicații precum OK DiarioLeggo sau MSN au publicat o fotografie nemaivăzută până acum cu Georgina, de dinainte ca Ronaldo să se îndrăgostească de ea la prima vedere.

Mamă a trei copii, Georgina are acum un look total schimbat, iar în galeria FOTO de mai sus pot fi văzute atât imagini de când lucra ca vânzătoare, cât și din rolul de divă pe care l-a adoptat cu atât de mult succes, relatează digisport.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Muncesc și ei bineînțeles, iar pentru ei muncesc alți mulți care au o familie de întreținut și până la urmă e un lanț totul se leagă toate între ele….
    La cât mai mulți bogați, o țară e mai funcționabilă cu oameni înstăriți decât cu clasă mai puțin înaltă.