G4Media.ro

BMW plug-in hybrid, alimentat în stradă, de la stâlp

Sursa foto: Renașterea bănățeană

BMW plug-in hybrid, alimentat în stradă, de la stâlp

Proprietarul unui BMW plug-in hybrid, înmatriculat în Timiş, a ales o metodă inedită de a-și alimenta cu energie electrică autoturismul: cu un cablu tras direct pe stâlpul administrației locale.

”Metoda ingenioasă ar putea fi aplicată și de alții”, relatează ziarul Renașterea bănățeană, fără a preciza însă dacă alimentarea se face fraudulos din sistemul public de alimentare cu energie, ori dacă cetățeanul a tras un cablu din proprietatea sa, pentru a-și încărca mașina în stradă.

Sursa foto: Renașterea bănățeană

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Iar un click bait, masina de lux si fura curent, nu mai preluati stiri neverificate de pe toate paginile. Omul isi incarca masina din casa lui si folosea un prelungitor de cosntructii portocaliu, a tras pe geam PESTE trotuar si l-a infasurat in jurul stalpului sa nu incurce pe nimeni. Peste 5 ani o sa vezi din astea trase de la etajul 10 pe geam si nu o sa mai faca nimeni poze

 2. Bonbardierii care furau curent ilegal pentru viloaiele lor acum trag firele și la bateria de BMW. Hoții au pus stăpânire pe țara asta de la nivelurile de jos până la ăia care o conduc.

  • Articol de tipul click bait halit doar de progresistul ăsta prăjit!

   cc. @mirelu bujetaru

  • Mirelu…bombardierii, bine!
   Proprietarul mașinii a tras firele…din casa lui. Se vede clar în poza, așa că nu fii necăjit.

 3. E din Oltenia?

 4. godamn clickbait brooo

 5. Mașina e parcată ilegal, la 3-4 m de trecerea de pietoni. Un cocalar.

  • Iarta-l frate ca e din provincie. El nu știe ca moda din capitala e sa se parcheze dublu pe trecerea de pietoni pentru un bonus de stil.
   Cat despre articol, ar trebui sa fie despre ce lipsește pe străzile noastre (infrastructura pentru mașini ecologice) de suntem obligați sa improvizam.

 6. Numarul e de Tm, deci e din provincie. timisorean.