G4Media.ro

Black Sea Air Show va avea loc pe 5 august, pe aeroportul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Black Sea Air Show va avea loc pe 5 august, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța / Spectacolul aviatic este la a doua ediție, după debutul din 2019

Black Sea Air Show va fi evenimentul aviatic al anului pe litoral, fiind programat pe 5 august, pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” din judeţul Constanţa, au anunţat organizatorii. În spectacolul aviatic vor evolua piloţi de la Şoimii României, Aeroclubul României, Forţele Aeriene Române şi alţi invitaţi surpriză, transmite Rador.

Evenimentul este la a doua ediţie, debutul acestuia având loc în anul 2019, cu participarea a peste 15.000 de spectatori.

„Ne bucurăm să anunţăm cea de-a doua ediţie a Black Sea Air Show. Este o provocare pentru noi organizarea acestui show aerian, la 4 ani de la prima ediţie, într-un timp foarte scurt. Împreună cu partenerii noştri, vrem să aducem în faţa publicului şi de această dată numere inedite de acrobaţie aeriană. Spectatorii se vor putea bucura şi de o expoziţie deosebită de aeronave şi echipamente aeroportuare. În cadrul primei ediţii a acestui show aerian am înregistrat o participare semnificativă, reunind un public de peste 15.000 de spectatori”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu”, Bogdan Artagea.

Piloţii vor încânta publicul cu exerciţii de acrobaţie aeriană, zborurile fiind atât solo, cât şi în formaţie.

„Aeroclubul României alături de formaţia de acrobaţie Şoimii României se bucură să participe din nou la unul dintre cele mai apreciate spectacole aeriene din ţară. Suntem nerăbdători să reîntâlnim căldurosul public pentru care am pregătit numeroase surprize, zboruri solo, în formaţie, cu avioanele de tip EXTRA şi nu numai, având pregătite peste 15 aeronave care vor participa la eveniment”, a spus directorul general al Aeroclubului României, George Rotaru.

Conform comandorului Nicolae Creţu, reprezentant al Forţelor Aeriene Române, la spectacolul aerian vor participa şi piloţi de la Baza militară 57 Mihail Kogălniceanu.

„Forţele Aeriene Române şi Baza 57 Mihail Kogălniceanu dau curs cu mare interes propunerii venite din partea Ministerului Transportului şi Infrastructurii şi Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa de a organiza şi realiza împreună cu autorităţile aeroportuare civile şi Aeroclubul României, într-un mod colaborativ, un spectacol aerian impresionant şi memorabil. (…) Totodată, extindem oportunitatea oferită de schimbul uriaş de experienţă profesională şi culturală între militari parteneri şi aliaţi dislocaţi în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu către o nouă dimensiune, aceea a strângerii legăturilor fireşti între aviatorii din ariile profesionale şi domeniile de activitate militare şi civile”, a afirmat
Creţu.
Evenimentul aerian este în plină organizare, constănţenii şi turiştii fiind invitaţi de pe acum să petreacă un 5 august de senzaţie.

„Suntem onoraţi să fim desemnaţi, din nou, partener oficial în deplina organizare a celui mai mare eveniment aviatic de pe litoral. Constanţa şi litoralul românesc, ca destinaţie, merită un show aerian de excepţie, iar noi promitem un spectacol chiar şi mai mare decât ceea ce am reuşit la prima ediţie. (…) Ne aflăm în plină organizare a acestui eveniment şi invităm, de pe acum, constănţenii, dobrogenii şi turiştii vizitatori ai litoralului românesc să salveze data în propria agendă, pentru un 5 august de senzaţie”, a declarat reprezentanta Mistral Tours & Events, Corina Martin.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează