G4Media.ro

BioNTech: Vaccinul pentru adolescenți va ajunge în UE în luna iunie /…

Sursa Foto: G4Media.ro

BioNTech: Vaccinul pentru adolescenți va ajunge în UE în luna iunie / Va fi disponibil pentru vârste cuprinse între 12 și 15 ani

Compania farmaceutică germană BioNTech a anunțat că vaccinul său împotriva COVID-19, produs în colaborare cu Pfizer, va fi disponibil din iunie pentru vârstele cuprinse între 12 și 15 ani, transmite agenția ANSA, citată de RADOR.

Directorul companiei, Uğur Şahin, a declarat pentru săptămânalul „Der Spiegel” că se află „în faza finală” de pregătire a cererii de aprobare pe care o trimite către Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA).

Evaluarea testelor „durează în medie de la patru până la șase săptămâni”, a adăugat Șahin.
Între timp, compania farmaceutică americană Moderna a anunțat că în 2022 va produce 3 miliarde de doze din vaccinul său împotriva coronavirusului.

Compania, care a produs un vaccin ce funcționează cu tehnologia ARN mesager precum Pfizer, a revizuit, de asemenea, estimările producției pentru 2021 și speră să poată furniza între 800 de milioane și un miliard de doze în acest an.

Sursa: ANSA/ Rador/ Traducerea: Oana Avram

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Și copilașii între 5 și 12 ani scapă neinjectați? Nu, nu, trebuie injectați și ăia!

    • Oamenii ca tine nu sunt idioti utili ci indivizi toxici pentru cei din jurul lor. Fara morala, fara empatie, fara cultura, te vinzi pe 2 lei oricui vrea sa promoveze o prostie printr-o trompeta irationala stricata. Sper ca nu ai copii si ca nu o sa ai vreodata.

  2. Apoi, bebelușii, animalele de companie, nimeni sa nu scape nevaccinat

  3. Adulatori,ai seringii,ceva nou …in meniu!