G4Media.ro

Biletele la Loto pot fi cumpărate și online / ”Am creat posibilitatea…

Sursa foto: Loto.ro

Biletele la Loto pot fi cumpărate și online / ”Am creat posibilitatea jucătorilor de a fi doar la un click distanță de jocurile loto”

Pentru prima dată în istoria Loteriei Române, jucătorii pot achiziționa și online bilete la jocurile tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc, prin accesarea secțiunii dedicate a site-ului oficial al Loteriei Române, respectiv www.loto.ro, anunță instituția.

Loteria Română a demarat încheierea de parteneriate pentru vânzarea biletelor loto, prin intermediul unor aplicații online, amparcat.ro fiind prima aplicație care este în prezent disponibilă jucătorilor.

Prețul biletelor este același cu cel din agențiile loto, iar câștigurile se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto.

”Prin acest proiect am creat posibilitatea jucătorilor de a fi doar la un click distanță de jocurile loto, răspunzând astfel exigențelor tuturor categoriilor de participanți, prioritatea noastră fiind îmbunătățirea permanentă a experienței jucătorilor în relația cu produsele companiei.

Am sentimentul că împărtășim acest nou început împreună cu jucătorii noștri aceasta fiind doar una dintre etapele pe care le aveam de parcurs în ceea ce ne-am propus să realizăm în viitor”, a anunțat Ionuț-Valeriu Andrei, director general CN “Loteria Română” SA.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Dap, a durat doar 20 de ani. Si nici acum direct de la Loteria Nationala. Sa mai trecem printr-un intermediar. Sa mai dam un comision, ca noi nu putem sa facem.

    • Pai cam asta e durata standard romaneasca pentru realizarea unor lucruri atat in mediul virtual cat si in cel fizic.

  2. Aplicatia este detectata de antivirusul BitDefender ca având potențial periculos și dezinstalata automat de pe terminalele Android. Felicitări pentru încă un lucru de mântuială!