G4Media.ro

Bihor: Cele două femei care au plătit ca soțul uneia să fie…

sursa foto: ebihoreanu.ro

Bihor: Cele două femei care au plătit ca soțul uneia să fie omorât au fost arestate preventiv. La fel și asasinul

Cele două femei din comuna bihoreană Șimian care i-au plătit 40.000 lei unui interlop din Valea lui Mihai, ca să-l ucidă pe soţul uneia dintre ele, au fost arestate preventiv, joi seara, de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bihor, relatează ebihoreanul.ro

Măsura, care încă nu este definitivă, a fost dispusă pentru 30 de zile pe numele celor două: Venkli Tünde și Ruba Annamária. Tot pentru o perioadă de 30 de zile a fost arestat şi asasinul, Nagy Ioan.

Potrivit portalului instanţei, măsura a fost dispusă la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, în cazul lui Venkli Tünde pentru instigare la violenţă în familie, sub forma omorului calificat, iar în cazul lui Ruba Annamária şi al lui Nagy Ioan s-a reţinut acuzaţia de omor calificat.

Cei trei au fost reprezentaţi în faţa judecătorului de avocaţi din oficiu şi nu au cerut respingerea propunerii de arest prevenitv.

Verdictul Tribunalului Bihor nu este definitiv, putând fi contestat în termen de 48 de ore de la comunicare, la Curtea de Apel Oradea.

După cum a dezvăluit BIHOREANULVenkli Tünde şi Ruba Annamária sunt acuzate că au pus la cale uciderea lui Venkli István, soţul celei dintâi şi verişor al celei din urmă. Se pare că la mijloc ar fi stat faptul că cele două femei au dezvoltat o relație amoroasă. Femeile i-au plătit 40.000 lei unui interlop din Valea lui Mihai, Nagy Ioan, ca să ducă la îndeplinire planul, bărbatul fiind cunoscut recuperator, condamnat în mai multe rânduri pentru furturi şi violenţe.

Crima a fost comisă în seara de 18 decembrie 2021, când Venkli István a fost chemat de iubita soţiei sale la marginea unei păduri de lângă Şimian, unde Nagy l-a lovit cu toporul în cap, iar ulterior atât el, cât şi Ruba l-au înjunghiat de mai multe ori. Cadavrul a fost urcat, apoi, în maşină și transportat pe un câmp de lângă Valea lui Mihai, unde a fost îngropat. Pe 21 decembrie, Venkli István a fost dat dispărut la Poliţie chiar de soţia sa, relatează ebihoreanul.ro

Citeșe și

Bihor: Crimă ca în filme. Bărbatul căutat în râul Criş, victima unui omor plănuit de soție și de iubita ei, care era verișoara victimei. Femeile i-au plătit 40.000 lei unui interlop pentru asasinat

Foto: ebihoreanul.ro (Venkli Tünde – în stânga – ar fi complotat alături de presupusa ei iubită și totodată verișoara soțului să scape de bărbat, de Venkli István – în dreapta)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Salva Celui de sus ca mie imi place penísul! sunt ferit de astfel de necazuri, hehe

  2. Nu putea să divorțeze?! Trebuia să-l omoare?!

  3. Adică alea două se iubeau? Erau amante?🤭🤭

    • Da. Si iubita sotiei sale, cea care a planificat totul si a participat la crima (l-a injunghiat) era verisoara victimei.

  4. pt.autorul REDACTIA – comuna Simian e in alt judet…..nu ca ar conta….

    • Comuna Șimian este in Județul Bihor! Este langa Valea lui Mihai 😉

  5. Niciun regizor de film horor nu poate gandi pana la mintea unguroaicelor.