G4Media.ro

Biden: „Statele Unite condamnă încercarea frauduloasă a Rusiei de a anexa un…

Sursa foto: Facebook / The White House

Biden: „Statele Unite condamnă încercarea frauduloasă a Rusiei de a anexa un teritoriu ucrainean suveran. Rusia încalcă dreptul internațional, călcând în picioare Carta Națiunilor Unite”

Președintele SUA, Joe Biden, a condamnat aspru anexarea teritoriului ucrainean de către Rusia, într-o declarație făcută vineri, relatează CNN.

„Statele Unite condamnă încercarea frauduloasă a Rusiei de astăzi de a anexa un teritoriu ucrainean suveran. Rusia încalcă dreptul internațional, călcând în picioare Carta Națiunilor Unite și arătându-și disprețul față de națiunile pașnice de pretutindeni”, a declarat Biden, adăugând că aceste acțiuni nu au „nicio legitimitate” și că va continua să „onoreze întotdeauna granițele recunoscute internațional ale Ucrainei”.

Vorbind despre noile sancțiuni anunțate vineri, Biden a adăugat că SUA „vor mobiliza comunitatea internațională atât pentru a denunța aceste acțiuni, cât și pentru a trage Rusia la răspundere”.

„Îi îndemn pe toți membrii comunității internaționale să respingă încercările ilegale de anexare ale Rusiei și să fie alături de poporul ucrainean atâta timp cât va fi nevoie”, a spus el.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. Rusia trebuie învinsă. Cu Rusia nu se poate discuta. Nu se poate discuta cu sălbaticii.

 2. Dementia Joe sa lasa vrajeala si sa dea ucranienilor armament cu raza lunga de actiune.

  • Au primit în sxhimb M30A1 pentru HIMARS.
   E încărcătură antipersonal cu bile incandrscente de tungsten. Un fel de mașină de tocat carne.

  • Ia uite unde erau expertii. Ptiu, mancavar focul de isteti!

 3. Blabla…păi nu Sua recunoștea anexarea înălțimilor Golan de către Israel???…ce p… au încălcat ei atunci??? Precedentul Kosovo nici nu mai trebuie amintit…etc etc Tocmai ei au dat apă la moară altora…și va mai urma…Turcia abi așteaptă..China la fel…

 4. Iar pe tine poate te ia politia ca te îmbeți și scrii prostii!