G4Media.ro

Beijingul o sancționează pe Nancy Pelosi: „A intervenit grav în afacerile interne…

Sursa foto: Facebook / 中华人民共和国外交部发言人办公室 (MFA China)

Beijingul o sancționează pe Nancy Pelosi: „A intervenit grav în afacerile interne ale Chinei, a călcat în picioare principiul «o singură Chină» și a amenințat pacea și stabilitatea în strâmtoarea Taiwan”

China a anunțat că o sancționează pe președintele SUA, Nancy Pelosi, și pe familia sa apropiată, din cauza vizitei sale în Taiwan, relatează BBC.

Ministrul de externe, Wang Yi, a declarat că Pelosi „a intervenit grav în afacerile interne ale Chinei, a afectat grav suveranitatea și integritatea teritorială a Chinei, a călcat grav în picioare principiul „o singură Chină” și a amenințat grav pacea și stabilitatea în strâmtoarea Taiwan”, potrivit unui comunicat.

China vede Taiwanul ca pe o provincie separatistă care trebuie să fie unificată cu partea continentală, prin forță dacă este necesar.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

23 comentarii

 1. Nu va mai avea dreptul de a-și face vacanțele in China, banii ei din băncile chineze vor fi confiscați, rudele ei vor fi alungate din școlile chinezești si iahturile ei din orașele chinezești vor fi confiscate! 😏

  • Nuuu, ii vor inter zice sa foloseasca “ puterea tigrului” sau produsele din bila de urs si altele. Deasemenea, vor interzice fierului de calcat sa mai comunice cu masina de spalat ingreunand viata doamnei.

 2. Lasa ca va trece pana cresteti mari.

 3. Nu ne spune-ti, o sa-i luati caii de la caruta🤣🤣🤣

 4. bai ce tragedie, n-o sa mai poata merge la shoping sa cumpere chinezarii facute in lagare de munca…dupa atatea amenintari raspunsul e ,, made in china”…😂🤣😂🤣😂🤣

 5. O babă își face vacanța în Taiwan și China o ia razna de tot.

 6. Daca părinții fondatori ai Americii aveau macar 10% din Pelosi ori sfârșeau in ocean fugăriți de indieni ori acum era acolo un gen de Etiopia. Așa la un sfârșit de ciclu civilizațional întotdeauna apar anomalii de tot felul.

  • Cre’ că nici tu nu știi ce ai vrut să spui, ești într-o nebuloasă probabil de la căldură.

  • Ce intenționam sa spun nu era pentru cei tine scumpo așa că nu te obosi, n-are rost.

  • John, iti da eroare autocorrect-ul, din rusa in romana, numai tu intelegi ce-ai scris acolo, trollache!

  • sfarsit dă ciclu civilizational = sfarsitul dictaturilor si autocratiilor…👍👍👍👍👍au cazut in europa de est, urmeaza rusia,china,coreea de nord…☝️☝️☝️☝️☝️

 7. In general nu polemizez dar iată că te-ai enervat și repezit, ai mâncat din litere cum se spune, ceea ce mă bucură, la așa abordare…

 8. Taiwan nu este China si nu va fi niciodata. Acolo sunt toti anti comunistii din China.