G4Media.ro

Beckham i-a cedat controlul conturilor sale din social media unui medic ucrainean…

Sursa foto: Facebook / David Beckham - News.ro

Beckham i-a cedat controlul conturilor sale din social media unui medic ucrainean / Fostul fotbalist are 56 de milioane de urmăritori pe Facebook şi 71,5 milioane pe Instagram

Fostul fotbalist David Beckham i-a cedat, duminică, Irinei, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkov, controlul conturilor sale din social media, informează News.ro.

“Astăzi îi cedez conturile mele sociale Irinei, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ea ajută mamele să dea naştere. Urmăriţi postările pentru a afla mai multe despre munca extraordinară pe care Irina şi angajaţii din sănătate ca ea o depun pentru a salva vieţi în Ucraina. Vă rog să daţi ce puteţi pentru a susţine UNICEF şi oameni ca Irina prin intermediul linkului de donaţii din bio”, a notat Beckham pe Instagram.

Potrivit BBC, Irina a spus că în prima zi de război femeile însărcinate şi mămicile au fost duse în subsolul spitalului. “Din nefericire, nu îi putem duce în subsol pe bebeluşii care sunt la terapie intensivă, pentru că ei depind de aparate”, a explicat medicul.

Ea a menţionat că primele zile au fost cele mai dificile, pentru că a trebuit să înveţe să muncească în condiţii de bombardamente şi atacuri cu rachete.

David Beckham se bucură de o popularitate imensă, el având 56 de milioane de urmăritori pe Facebook şi 71,5 milioane de urmăritori pe Instagram.

Sursa foto: Facebook / David Beckham – News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Desigur, banderistii sunt niste ingerasi, care, din prea multa dragoste, nu se pot desprinde de cladirile civile. Ce se intampla acum in Mariupol nu e dovada ca banderistii folosesc scuturi vii, ete pixelul albastru.