G4Media.ro

Barna: Vom merge la Cotroceni cu pactul pentru anticipate și îi vom…

Barna: Vom merge la Cotroceni cu pactul pentru anticipate și îi vom solicita și președintelui Iohannis să susțină acest demers

Liderul USR, Dan Barna, a declarat că USR va merge la consultările de la Cotroceni cu pactul pentru anticipate și îi va solicita și președintelui Iohannis să susțină acest demers.

Principalele declarații ale liderului USR:

 • În acest moment s-au creat condițiile pentru a ne întoarce la cetățeni. Vom merge la Cotroceni, în ultima întâlnire pe care am avut-o, și președintele Iohannis mi-a spus că și dânsul susține alegerile anticipate.
 • În momentul de față România are șansa să intre în logica de organizare a alegerilor anticipate.
 • În februarie sau martie pot fi organizate alegeri anticipate.
 • Ce s-a întâmplat azi arată că Romania poate sa functioneze normal. În orice tară democratica, o criza politică angrenează alegeri anticipate.
 • Ziua de astazi nu e o zi de entuziasm sau de bucurie. Faptul că trei ani România a fost captivă unui guvern la limita penalului confirmă că astăzi s-a întâmplat un lucru necesar.
 • Chiar Viorica Dăncilă a spus că nu se teme de anticipate. De ce ne chinuim să ne batem pentru incertitudine?
 • Vom merge la Cotroceni cu pactul pentru anticipate și îi vom soplicita și președintelui Iohannis să susțină acest demers. Primul pas e sa stabilim un cadru comun cu presedintele si partidele din actuala majoritate pentru a merge la anticipate.
 • Eefectul votului de azi e că actuala guvernare rămâne una de administrare. În următoarele zile vom vedea soluțiile tehnice.
 • Dacă colegii de la PNL își asumă o guvernare minoritară, îi vom susține parlamentar, dar poziția noastră este de a merge pe anticipate.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Buna miscare!

 2. Sarbatoare nationala!!

 3. Diaconu – propunerea de premier a lui Fonta! !!!!!!!!! Asta joaca dur!

 4. Puțin probabil ca PD(N)L să accepte alegeri anticipate, singura soluție cu adevărat morală după mocirla așa-ziselor negocieri pentru moțiune.

  • PNDL!

 5. In imposibilitate genetica de a propune solutii concrete scursurile parvenite (zbarnea @ ciolanosh) sugereaza variante cretinoide uitand ca de fapt, cele 8-10 procente pe care le mai aduna chiar au mai multi neuroni decat pulimea majoritara.

 6. O declaratie logica si de bun simt

 7. Nu spune direct că nu vrea la guvernare pentru că guvernul care va fi instalat va fi obligat să ia măsuri nepopulare. Vor să profite în mod cu totul imoral în situația în care guvernul va fi minoritar, respectiv PNL. Altfel o ține ca Ion cu fluierul, anticipate, anticipate deși juriștii explică pe înțelesul și al lui Dăncilă că nu este un lucru atât de simplu. Probabil că își imaginează că la alegerile prezideațiale și parlamentare vor lua mai mult de 15-15%.
  Evenimentul de azi se datorează in cea mai mare măsură PNL. Pretențiile USR cu 8% sunt ridicule.

 8. Nu spune direct că nu vrea la guvernare pentru că guvernul care va fi instalat va fi obligat să ia măsuri nepopulare. Vor să profite în mod cu totul imoral în situația în care guvernul va fi minoritar, respectiv PNL. Altfel o ține ca Ion cu fluierul, anticipate, anticipate deși juriștii explică pe înțelesul și al lui Dăncilă că nu este un lucru atât de simplu. Probabil că își imaginează că la alegerile prezideațiale și parlamentare vor lua mai mult de 15-15%.
  Evenimentul de azi se datorează in cea mai mare măsură PNL. Pretențiile USR cu 8% sunt ridicule.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.