G4Media.ro

Băile inteligente ale anului 2021. Care sunt cele mai dorite tehnologii pentru…

Secțiune susținută de
Concordia

Articolele din această secțiune sunt realizate cu respectarea independenței editoriale a redacției

Băile inteligente ale anului 2021. Care sunt cele mai dorite tehnologii pentru toaletele din locuințe, potrivit căutărilor în Google la nivel global

Pe măsură ce tehnologia continuă să pătrundă în viața noastră de zi cu zi, baia este un spațiu care a cunoscut multe progrese tehnologice. Televizor rezistent la apă, vas de toaletă care se curăță singur, boxe, oglindă cu leduri și afișaj electronic și multe altele par a fi trendurile anului 2021 în materie, dacă ne raportăm la căutările din Google și la intenția de cumpărare a unor asemenea tehnologii.

Experții de la Homedit.com au încercat să afle care sunt cele mai dorite tehnologii utilizabile într-o baie inteligentă. Pentru asta, au utilizat datele de căutare Google la nivel global.

În plus, Homedit.com a chestionat 3.561 de proprietari de case, pentru a identifica cele mai atrăgătoare  gadgeturi și caracateristici pe care le vor în băile de acasă.

La nivel global, LED Mirror este cea mai căutată pe google tehnologie pentru o baie inteligentă, cu aproape 60.000 de căutări lunare aferente.

Deloc surprinzător, o toaletă japoneză cunoscută și sub numele de Bidet Toilet este al doilea cel mai căutat dispozitiv de baie inteligent, cu 49.560 de căutări efectuate la nivel mondial pe lună.

În mod consecvent, patru dintre primele cinci căutări analizate la nivel global par a fi cele mai de dorit: oglindă cu LED-uri, toaletă japoneză, distribuitor automat de săpun și cadă cu hidromasaj.

Topul este închis de două tehnologii ceva mai comune- difuzoare de duș și duș inteligent cu 5.540 și 4.720 căutări globale combinate.

Pentru a afla relația dintre proprietari și cele mai noi tehnologii de baie inteligente, Homedit.com a chestionat 3.561 de proprietari pentru a dezvălui cele cinci tehnologii care sunt cele mai atrăgătoare în 2021:

  • Toalete cu autocurățare – 67%
  • Accesorii igienizante pentru baie – 89%
  • Dușuri inteligente – 76%
  • Sisteme de conservare a apei – 43%
  • Oglinzi inteligente – 84%

Stefan Gheorghe, purtător de cuvânt la Homedit.com, a remarcat cât de departe a ajuns tehnologia caselor inteligente:

„Tehnologia de casă inteligentă a făcut salturi, oferind o gamă întreagă de dispozitive inteligente care nu numai că ne fac viața mai ușoară, ci și conservă apa, electricitatea și mediul.

Este clar, odată cu pandemia de Coronavirus prin care trecem, tehnologiile de igienizare au crescut, deschizând calea pentru ca dozatoarele automate să fie încurajate pentru uz casnic și comercial, acolo unde este posibil.

Și, deși tehnologiile pentru case inteligente rămân puțin mai scumpe, proprietarii de case încep să vadă rentabilitatea investiției adăugată la astfel de produse, în special pentru revânzarea proprietății și investiția pe termen lung în banii economisiți.

Se pare că scepticismul care a existat odinioară începe să se diminueze cu peste 213.000 de căutări legate de tehnologiile de baie inteligente din întreaga lume, indicând un interes semnificativ „.

Sursă: homedit.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. În România aparatul de teleportare din curte in casă ar fi cel mai căutat.

  2. Oglinda cu led-uri si dispenser automat de sapun= baie inteligenta?
    Valeleu!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.