G4Media.ro

Avere nejustificată de peste 1,3 milioane de lei pentru un director din…

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Avere nejustificată de peste 1,3 milioane de lei pentru un director din Primăria Eforie, conform Agenției Naționale de Integritate

Agenţia Naţională de Intergritate (ANI) a constatat existenţa unor diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate, în cuantum total de 1.857.276,76 de lei la un director executiv din Primăria Eforie, un consilier la Garda forestieră Rm. Vâlcea şi la un fost comisar la Garda Naţională de Mediu Constanţa, transmite News.ro.

Conform ANI, în cazul lui Daniel Manea, director executiv al Direcţiei Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Oraşului Eforie, Jud. Constanţa a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 1.337.528 de lei între averea dobândită şi veniturile realizate.

De asemenea, la Gheorghe Doru Epure, consilier în cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare Rm. Vâlcea/ Garda Forestieră Rm. Vâlcea, diferenţa între venituri şi avere este de 314.486,76.

Un alt caz este cel al unui fost Comisar la Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Constanţa,Valeria Ghinea, unde ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 205.262 de lei între averea dobândită şi veniturile realizate.

În toate aceste situaţii, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisiile de cercetare a averilor din cadrul Curţilor de Apel Constanţa şi Craiova, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Acum să vedem se confiscă suma nejustificată sau sare partidul în ajutor.

  2. Ziua și trimiterea în judecata a unui angajat al statului central sau local. Eu cred ca ar trebuie sa fie o rubrica specială în toate ziarele și portalurile din România cu aceste știri. Ba chiar și analize de în funcție de organizație, partide sau nu, vechime, sume, etc.
    Când te uiți la astfel de anunțuri te gândești ce va spune o astfel de persoana la pensie când un nepot o sa îl întrebe cu ce s-a ocupat în viață. Iar el o sa spună ca a făcut o facultate care nu mai exista, un doctorat plagiat pe care nimeni nu îl baga în seama și ca toată viață a lucrat la stat unde a fost în cel mai fericit caz incompetent pe lansa hot și/sau corupt în anumite cazuri și ca a pus umărul împreună cu multi alți angajați ai statului în distrugerea acestei tari, dar nu pentru ei, ci pentru copiii lor, nepoților și copiii nepoților lor.

  3. Inscenare USR, omul a economisit banii din tinerete + pensia mamei

  4. Poate-i caută și cîte terenuri și-au retrocedat (și vîndut între timp).

  5. Eu am dobândit averea ilicită de la Iridex, pentru că sunt inspectorul cu exclusivitate la groapa de gunoi din Costinești… Pentru că am șters din pix toate ilegalitățile, Iridex m-a recompensat cu teren în buza mării și cu banii pentru a construi un hotel „Casa Eden Costinești”. Sunt surprinsă că ați găsit doar această mică diferență, deși am o avere de câteva milioane de euro din salariul de bugetar