G4Media.ro

Autorităţile din Sibiu continuă operaţiunile pentru găsirea studentei din Braşov care a…

Sursa foto: ISU Sibiu

Autorităţile din Sibiu continuă operaţiunile pentru găsirea studentei din Braşov care a dispărut la începutul lunii februarie / Verificări în lacul din Muzeul Astra, fără rezultat

Autorităţile din Sibiu continuă operaţiunile pentru găsirea studentei din Braşov care a dispărut la începutul lunii februarie. Ultima acţiune a avut loc în lacul din Muzeul Astra, fără însă a avea vreun rezultat, informează News.ro.

”În cursul zilei de ieri, 30 martie, poliţiştii sibieni, cu sprijinul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, au continuat căutările în teren pentru găsirea Angelikăi Maurer”, a transmis, vineri, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că, în zona lacului din Muzeul Astra, forţele din cadrul I.S.U. Sibiu, printre care 3 scafandri, cu ajutorul unei bărci pneumatice şi a unei autospeciale de primă intervenţie, au efectuat căutări atât la suprafaţa apei, cât şi sub apă, rezultatul fiind însă unul negativ.

”Acţiunile poliţiştilor continuă în vederea depistării de noi indicii şi mijloace de probă ce pot lămuri situaţia tinerei căutate”, a mai precizat poliţia.

Tânăra din Braşov, studentă la Sibiu, nu a mai putut fi contactată de familie încă din 8 februarie.

În ciuda a numeroase acţiuni ample de căutare, autorităţile nu au acum mai multe indicii cu privire la ce s-ar fi putut întâmpla cu tânăra.

La un moment dat, câteva bunuri care i-au aparţinut au fost depistate într-o pădure de la marginea Sibiului, dar alte indicii nu au apărut până în prezent.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...