G4Media.ro

AUR revine cu o precizare: Șoșoacă a fost exclusă din grupul senatorial,…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

AUR revine cu o precizare: Șoșoacă a fost exclusă din grupul senatorial, din partid n-a făcut parte / Claudiu Târziu: Am descoperit că nu avea semnată adeziunea formală

Partidul Alianța pentru Unitatea Românilor a anunțat, oficial, miercuri seara, că i-a retras sprijinul politic acordat senatoarei Diana Șoșoacă și că își va exercita mandatul în afara grupului senatorial. Or, partidul anunțase anterior că a fost exclusă din partid, fapt care a stârnit confuzie.

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a explicat pentru G4Media.ro, că Diana Șoșoacă nu avea semnată o adeziune formală la AUR, în consecință nu putea fi dată afară dintr-un partid din care oficial nu făcea parte.

”În mod normal, până acum ar fi trebuit să o semneze, dar am descoperit că nu a făcut-o. Din acest motiv am spus că a fost exclusă, practic nu mai este membră a grupului senatorial. În partid nu a fost”, a declarat Târziu.

AUR a anunțat miercuri seara că Biroul Național de Conducere a decis ”retragerea sprijinului politic acordat dnei Diana Șoșoacă Ivanovici, având în vedere că domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

19 comentarii

 1. S-au prins bizonii că nu e de-a noastră!
  De fapt și pe Peia l-au pierdut serviciile pe când candida la președinție… Ăla măcar era la biserica.

 2. Acum sunt in dilema: cine saboteaza lupta Dacului iber impotriva epidemiei wuhanist-dughiniste? Sosoaca sau Simion? Sper ca Directiunea USAGM sa emita regulile si procedurle in timp util, sa avem ce demoniza si maine.

 3. Prea multă reclamă ptr un partid mic , ce a ajuns și presa

 4. Stai ce? Păi atunci a ajuns parlamentar în mod legal?

 5. Trebuie verificat.

 6. Se inscrie in psd, stati linistiti!

 7. Partid serios, ce mai, HAUR asta !

  PS. Nici macar nu stie care ii sunt membrii ? :)))

 8. Si atunci cum poate fi senator cand ea a primit mandat pe vorurile date partidului? Nu a votat-o nimeni ca si independent deci este ilegal in parlament.

 9. ca sa fiu cinstit! numai vazusem demult o asemenea specimena de fiinta! adica diana sosoaca! cred ca de la viorica dancila!

 10. si ce nu stiti despre diana sosoaca! ca are scheme de imbogatire! te mira faptul ca anul trecut la alegeri de ce aur a fost printre primele partide? oare de ce! de asta! ca are scheme de imbogatire! exact cum sunt firmele alea de herbalife sau mai stiu eu!

 11. Ăștia de la Haur au câștigat pe seama Circului, acum ce vor face cei fără circarul principal, să vă duceți după DD😂

 12. Superficialitate pe linie cu fasoane de interes major pentru popor, desigur.Si-au consumat un mandat in Senat intr-un chip nemaiintalnit , nu pot avea grija nici macar de propriul partid si de propria linie politica, indiferent care o fi aceea. Si misogini declarati, si superficiali inegalabili !

 13. A candidat ilegal pe listele partidului asta de inapoiati si a intrat in parlament cand ea nu avea nici adeziune semnata? Este o ilegalitate, ar trebui scoasa din parlament. Nu ca partidul in cauza ar avea specimene mai rasarite!

 14. Adica nu a participat la sedinte la filiala Bucuresti, la vreun congres ceva, nu a votat una-alta pe acolo, nu a vorbit continuu, nu si-a platit cotizatia, ce e parascovenia asta cu formularul nesemnat?Au ei vreo procedura sau functioneaza dupa ureche? Daca e inamicul aur infiltrat expres?
  Ce simplu sa intri in politica, nu ai nicio grija, pui cateva familii sa semneze o lista, iar credulii si interesatii in scop personal sunt gata la raport.

 15. Ete na! Acum sa se pronunte CCR in legatura cu legalitatea intrarii sosoacei in parlament ca membru al unui partid al carui membru nu era.
  Cine baga sesizare la CCR?
  Hai madam Avocatul Poporului, ai curaj sa te pui cu avocata borfasilor?

 16. AUR un partid harababură? //Am constatat că D.Șoșoacă nu avea semnată adeziunea la AUR//. Adică AUR are parlamentari care nu sunt membri AUR ?. Ceva sunt ei, dar nu ne spun.

 17. Nu se poate candida pe lista unui partid fara a fi membru al partidului. Inseamna ca lista AUR a fost intocmita in fals. Numarul de semnaturi necesare pentru ce lista de candidaturi a fost adunat? Pentru una falsa?

  De analizat daca doar mandatul lui Sosoaca e invalid (cert este!) sau daca nu cumva toate mandatele AUR sunt invalide.

  • Pe ce lege/legi/documente oficiale in vigoare te bazezi cand spui „Nu se poate candida pe lista unui partid fara a fi membru al partidului. „?

 18. Urmarim cu atentie
  Acum sa se pronunte CCR in legatura cu legalitatea intrarii sosoacei in parlament ca membru al unui partid al carui membru nu era.
  Cine baga sesizare la CCR?
  Hai madam Avocatul Poporului, ai curaj sa te pui cu avocata borfasilor?