G4Media.ro

Atenționare de călătorie a Ministerului de Externe pentru românii care călătoresc în…

sursa foto: Pexels

Atenționare de călătorie a Ministerului de Externe pentru românii care călătoresc în Belgia: Perturbări ale circulaţiei trenurilor şi mijloacelor de transport în comun, din cauza unei greve generale

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Belgia, unde sunt aşteptate perturbări ale circulaţiei trenurilor şi mijloacelor de transport în comun, în contextul unei greve generale programate joi şi vineri.

”Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Belgiei că, în perioada 9-10 martie 2023, va avea loc o grevă generală în toate domeniile de servicii publice belgiene, context în care sunt aşteptate perturbări în activitatea transportului feroviar şi a mijloacelor de transport în comun”, arată MAE, marţi, într-un comunicat de presă.

Astfel, cei care intenţionează să călătorească cu trenul sunt rugaţi să urmărească pagina web a căilor ferate din Belgia – SNCB.

Pentru mijloacele de transport în comun, se recomandă consultarea paginilor următoare: STIB, De Lijn, TEC.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0)2 343 69 35, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, pot apela numărul de telefon de permanenţă al Ambasadei României în Belgia: + 32(0)497 428663.

sursa: News.ro

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...