G4Media.ro

Atacurile din Siria: Putin, vizat direct de premierul britanic

Atacurile din Siria: Putin, vizat direct de premierul britanic

Dincolo de pedepsirea preşedintelui Bashar Al Assad pentru atacarea propriilor cetăţeni cu arme chimice, premierul britanic Theresa May a avut şi o motivaţie proprie în sprijinul atacurilor cu rachete de sâmbătă: un avertisment clar pentru Vladimir Putin, scrie Le Monde.

„Acţiunea din Siria transmite un mesaj clar celor care cred că pot folosi armele chimice fără a fi pedepsiţi”, a spus May sâmbătă, un avertisment direct pentru preşedintele rus, acuzat că a ordonat otrăvirea în Marea Britanie a fostului spion Serghei Skripal.

„Nu putem permite ca utilizarea armelor chimice să devină normalitate, fie că e în Siria, pe străzile din Marea Britanie sau oriunde în lume”, a mai spus May.

Relaţiile dintre Marea Britanie şi Rusia au ajuns la o răceală comparabilă cu cea din timpul Războiului Rece după ce Londra şi-a determinat aliaţii din UE şi NATO să expulzeze un numr-record de diplomaţi ruşi în urma otrăvirii lui Skripal.

Foto: Captură Youtube

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Adevărul construiește, minciună dărâmă.

 2. Adevărul apără, minciună atacă.

 3. Se cunosc foarte bine urmatoarele:
  1/ Pana la primul comunicat al acestei PM nu a existat timpul necesar pentru a afla numele agentului toxic din Salisbury si nici cine ar fi putut-o face.
  2/ Conducerea de la facilitatea Porton Down, la 12 km de Salisbury, a comunicat dupa cca 3-4 saptamani ca agentul toxic este de tipul Novichok insa nu a putut preciza provenienta acestuia.
  3/ Dupa cum se precizeaza in mass media de pe internet, daca era un agent toxic de inalt grad, dupa cum afirma PM May si B. Johnson, cei doi Skripal nu se mai refaceau astazi. Astfel, situatia lor s-a ameliorat si vor fi scosi din Marea Britanie si mutati in alta tara, probabil aliata cu aceasta.
  4/ Toata campania de denigrare impotriva lui Putin s-a bazat pe ceva care nu s-a dovedit.
  5/ In 2003 cand SUA si Marea Britanie au atacat Irak-ul, in baza faptului ca S. Hussein poseda arme de distrugere in masa, la finalul razboiului s-a dovedit ca nici o arma chimica, biologica sau nucleara nu a fost gasita. Totul a fost manipulare.

  Oficialii de la OPCW se afla in Siria pentru a investiga locul unde s-a produs atacul cu clorina.

  Intrebarea ramane: Care sunt motivele atacului asupra Siriei lasand la o parte motivatia oficiala care desi este zdrobitoare ascunde mai mult? Ce castiga SUA si GB din acest atac?

  • 6) mars la ma-ta-n trollistan
   7) phutinte-n gura sa te phutin, propagandist bolsevic imputit!

 4. Pardon, minciuna atacă, nu minciună atacă!

 5. Iata mai jos, in acest videoclip, realizat de jurnalistul de investigatii Pearson Sharp de la One America News in Damasc, ieri aprilie 14 a.c., dovada faptului ca intre oamenii de rand/popor si decidentii politici si militari exista, in general, o prapastie.

  Astfel, sirienii obisnuiti nu au resentimente impotriva americanilor iar viata merge inainte in pofida bombardamentelor cu care acestia s-au obisnuit in ultimii 6-7 ani.

  Cel putin din punctul de vedere sustinut de Sharp retorica si firul narativ promovat de mass media vestica in privinta cruzimii cu care Assad isi trateaza propriul popor pare sa nu fie adevarata…https://www.youtube.com/watch?v=w-iV1G4OT3g&feature=youtu.be

 6. Dal… dreaq de troll mujicesc.
  Crede ca dupa 60 de ani de propaganda bolsevica mai avem nevoie de muraturile lui…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.