G4Media.ro

Artiștii de la Filarmonica Sibiu, protest în fața Consiliului Județean: „Am ajuns…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Artiștii de la Filarmonica Sibiu, protest în fața Consiliului Județean: „Am ajuns la 70 de procese!” / Nimeni nu a venit să discute cu ei

Mai bine de 20 de instrumentiști din cadrul Filarmonicii de Stat au protestat în dimineața zilei de miercuri cerând demisia lui Cristian Lupeș, managerul instituției. Protestul a fost organizat în fața Consiliului Județean Sibiu, instituția în subordinea căreia funcționează Filarmonica, informează Turnul Sfatului.

Pichetarea sediului CJ Sibiu de către artiștii din cadrul Sindicatului Artiștilor Instrumentiști din Filarmonica de Stat Sibiu a început de la ora 08:30 și a durat aproximativ o oră. Protestatarii au afișat mesaje cu „Demisia”, „Cerem demisia managerului incompetent”, „Stop abuz în serviciu”, „Stop discriminare sindicaliști”, „Stop hărțuire” sau „Stop incapacitate managerială”.

S-a ajuns la această formă de protest după ani de zile în care relația dintre management și artiștii din cadrul sindicatului s-a degradat continuu.

Degradare care se manifestă – conform protestatarilor –  prin cercetări disciplinare abuzive, concedieri abuzive și numeroase procese împotriva acestor măsuri: peste 70 de astfel de acțiuni în instanță au fost generate în ultimii doi ani, apreciază sindicaliștii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. nu intelegeti ca sunteti OPUSUL SPECIALILOR marca PSDNLUDMR? si sunteti si putini .. si oricum votati cu PSDNLUDMR .. asa ca spuneti merci ca nu sunteti dati afara … poate va dau 10 lei in plus .. sa fiti fericiti pana la urmatoarele alegeri , cand o sa va mirati din nou ca aveti salarii mici, si tot aceeeasi oameni pe care i-ati votat