G4Media.ro

Arnold Schwarzenegger a donat 250.000 de dolari pentru veteranii fără adăpost /…

Sursa foto: Arnold Schwarzenegger / Facebook

Arnold Schwarzenegger a donat 250.000 de dolari pentru veteranii fără adăpost / ”Am avut acest mare succes datorită Americii”

Actorul Arnold Schwarzenegger a făcut o donaţie de 250.000 de dolari, cu ocazia sărbătorilor de final de an, cu scopul de a oferi un acoperiş pentru 25 de veterani americani care nu au locuinţe în regiunea Los Angeles, anunță News.ro.

Graţie donaţiei actorului, asociaţia americană Village For Vets a putut oferi un acoperiş pentru 25 de veterani americani care trăiesc fără domiciliu fix.

Actorul din „Terminator” a scris despre iniţiativa sa, în Ajunul Crăciunului, pe Twitter: „Astăzi, am sărbătorit Crăciunul mai devreme”, a scris el sub fotografiile cu aceste locuinţe şi cu unii dintre beneficiari. „Cele 25 de case pentru care am făcut o donaţie foştilor luptători SDF au fost instalate la Los Angeles. A fost minunat să petrec un timp cu eroii noştri şi să-i primesc în noile lor case”.

Aceste locuinţe sunt microcase, minilocuinţele devinind tot mai populare în Statele Unite. Potrivit postului Fox 11 Los Angeles, donaţia lui Arnold Schwarzenegger se ridică la 250.000 de dolari.

„Sunt încântat, sunt atât de fericit”, a declarat actorul pentru The Issue Is, o emisiune a antenei locale a Fox. Starul de origine austriacă, celebru pentru rolurile sale în cinema, cariera de culturist, precum şi pentru că a fost ales guvernator de California din 2003 până în 2011, a explicat: „Am avut acest mare succes datorită Americii. Fie că este vorba de culturism, de afaceri, de divertisment, de filme, de politică… tot ceea ce am încercat, am reuşit datorită Americii. Aşa că pentru mine, este important să ofer în schimb”.

Potrivit reportajului de la The Issue Is, programul „case mici” a fost lansat în urmă cu câteva săptămâni de actualul guvernator al Californiei, Gavin Newsom, cu scopul de a reloca veteranii. Atunci când acesta a anunţat că se pregăteşte să extindă iniţiativa, Arnold Schwarzenegger a decis să participe pentru a oferi 25 de case suplimentare.

Sursa foto: Arnold Schwarzenegger / Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. La cati veterani fara adapost are America, le-a dat de-o ciorbita. Asa, America ! V-au adus trilioane in casa si ii tineti pe strazi.

    Doar pt. faptul ca omenirea inca lasa oameni la colt de strada, desculti, sau cu plapume pe la Romana in mijlocul strazii, denota cat de sanatosi la cap suntem.

  2. @10,da si tu de-o ciorbita la cei fara adapost din tara . asa-i romanul,faci bine s-au rau el critica. e mai usor sa critici decat sa faci si tu ceva util.

  3. Ca idee, nu l-am criticat pe Arnold.

  4. SUA,CANADA….CHELTUIE GRAMEZIDE BANICU REFUGIATII IN LOC SA-I AJUTE PE EROI LOR.
    OAMENII AIA AU LUPTAT PENTRU INTERESELE GUVERNELOR IAR ACUM SINT LASATI IN MIZERIE
    REFUGIATII CEAU FACUT PENTRU SUA?