G4Media.ro

Aproape 140 de blocuri din Sectorul 3 nu vor avea apă caldă…

Sursa foto: Pixabay

Aproape 140 de blocuri din Sectorul 3 nu vor avea apă caldă până vineri seară, din cauza unor lucrări la o magistrală/ Pot apărea probleme la alte peste 800 de blocuri şi la spitalele Colentina şi Fundeni

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, până vineri, ora 24.00, se vor executa lucrări de reparaţii pentru înlocuirea unei curbe din conducta Magistrală 1 Sud, cu diametrul de 1200mm.

”Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate la intersecţia Bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Postăvarului şi impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de 11 puncte termice, care deservesc aproape 140 de blocuri din zona Bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Camil Ressu”, anunţă, luni, compania.

De asemenea, având în vedere faptul că lucrările se desfăşoară la una dintre cele mai importante conducte magistrale, care alimentează cu agent termic mai multe zone, pot exista probleme în furnizarea apei calde de consum pentru alte 59 de puncte termice şi module, care alimentează aproximativ 830 de blocuri şi spitalele Colentina şi Fundeni.

Blocurile sunt situate în sectoarele 1 şi 2, în următoarele zone: Doamna Ghica, Şoseaua Fundeni, Bulevardul Teiul Doamnei şi Lacul Tei, străzile Ion Berindei, Cheile Zanoagei, Maşina de Pâine şi Judeţului, Şoseaua Ştefan cel Mare, Bulevardul Aviaţiei, Calea Floreasca, Şoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, precum şi strada Baicului.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

sursa: News.ro, Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

 1. Sa faca dus cu apa rece sau sa se spele la lighean. Ce tot atata boierie, civilizatie!!! Un dus rece cand vii acasa putind a sconcs dupa o zi de munca caniculara e cel mai bun lucru care se poate intampla.

  • Comentariul tău e tipic I.L. Caragiale – ”O scrisoare pierdută” : „Ori să se revizuiască primesc, dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască primesc, dar atunci să se schimbe pe-aici, pe colo, și anume în punctele … esențiale”.
   Păi cum vrei mă frate să fie reabilitată rețeaua de termoficare? Cu agentul termic sub presiune? Multă minte îți trebuie. Ori te pomenești că voiai să schimbe conducat în plină iarnă la -20 grade Celsius.

 2. De fapt în București apa caldă e doar o himera. Am dat telefon la Termoenergetica să întreb de ce nu exista apa caldă și am primit un răspuns halucinant: PENTRU CA PLOUA !!! cică li s-au umplut casetele cu apă și se răcește :)) de parcă țevile n-ar avea izolație :)) drept urmare au decis, ca să nu aiba pierderi, să INCHIDA APA CALDA IN TOATA CAPITALA până când se scurge apa din casete, adică până mâine dimineață !!!
  Ar fi de ras daca nu e de plâns, și asta pe banii noștri. Noi suntem de vina că suntem blegi și îi suportam să-și bată joc de noi !

  • Dar tu crezi ca in situatia asta cu preturile astea la gaze, le convine sa bage apa calda pe teava ca poate-poate face careva dus la 2 noaptea? Sistemul centralizat e clar falimentar in 2022. Alternativa e celule solare si tulumbe pe blocuri.