G4Media.ro

Antony Blinken: Confirmarea condamnării principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, arată că…

Antony Blinken: Confirmarea condamnării principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, arată că Rusia încearcă să suprime toate formele de opoziţie

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, spune că prin confirmarea condamnării principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi,  Rusia demonstrează că vrea să suprime toate formele de opoziţie, relatează Agerpres.
„Respingerea apelului lui Navalnîi este un alt exemplu al dorinţei Kremlinului de a suprima toată opoziţia şi întreaga societate civilă”, a scris responsabilul american pe Twitter, salutând faptul că ”cetăţeni curajoşi ai Rusiei protestează împotriva războiului brutal şi a corupţiei endemice a guvernului lor”, în pofida ”riscurilor” şi a ”detenţiilor”.

Tribunalul Moscova a confirmat marţi, în apel, condamnarea la nouă ani de închisoare în „regim sever” a principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, judecat pentru „fraudă” şi „ultraj la adresa unui magistrat” notează AFP.

„Verdictul tribunalului din Lefortovo din 22 martie rămâne neschimbat”, a declarat un judecător de la Tribunalul Moscova, precizând că sentinţa intră „imediat în vigoare.

Sursa foto: Twitter / Secretary Antony Blinken

Citește și

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. E strategic doar pentru Romania, pentru SUA nu e

  2. Parlamentarii din actuala majoritate PSD/PNL/UDMR/AUR aniverseaza de fatada parteneriatul cu americanii, dar au coruptia ruseasca inscrisa in ADN.

  3. Plenul comun al slugilor în care își arată gradul de supunere și toată recunoștința pentru lăturile pe care nu le varsă în cap marele stăpân. Vezi microcentralele nucleare SMR care vor fi puse în funcțiune în România, la ei nici nu s-au obținut avize de construire, la noi se vor experimenta, nu există la ora actuală nici o asigurare că vor funcționa fără probleme, asta va fi prima în lume.

  4. Atitudine de slugi.
    Pentru votarea unor legi importante nu s-ar intruni.