G4Media.ro

Anti-vaccinistul israelian Hai Shoulian a murit de Covid, sfidător până la capăt:…

Anti-vaccinistul israelian Hai Shoulian a murit de Covid, sfidător până la capăt: “Vor să mă lichideze”

Internat în spital în ultimele zile ale vieții sale, Hai Shoulian, una dintre figurile proeminente al mișcării anti-vacciniste din Israel, a continuat să comunice pe Facebook fără să dea cel mai mic semn de compromis. “Asta n-are nimic de a face cu Coronavirus. N-are nimic de a face cu vaccinurile. Are de a face cu coerciția”, poate fi văzut Shoulian vorbind cu greu de pe patul de spital.

Într-un videoclip realizat săptămâna trecută, Shoulian a susținut că poliția ar fi încercat să-l otrăvească după ce a fost arestat în timpul unui protest recent împotriva Green Pass – pașaportul de vaccinare. “Vă spun, aceasta este o încercare de a mă lichida și, dacă mi se întâmplă ceva, știți că exact asta s-a întâmplat”, a spus el.

După moartea sa, alți anti-vacciniști au susținut afirmații nefondate similare cu privire la moartea sa, numeroși utilizatori Facebook comentând pe ultima sa postare că a fost ucis.

Israelul este în plin val de creștere a infecțiilor cu Coronavirus, deși țara a fost lider în procesul de vaccinare anti-Covid la începutul anului. Între timp însă ritmul de vaccinare s-a redus și actualmente doar 5,55 milioane din populația de 9,3 milioane a țării au primit două doze de vaccin.

Ratele de vaccinare sunt cele mai reduse în rândul evreilor ultra-religioși și a cetățenilor arabi-palestinieni ai Israelului. (Foto: Hai Shoulian / Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Hi hi hi ce seamna cu Nils Snecker (nici el nu mai stie care este numele real). Doar ca Snecker e mai smeker si s-a vaccinat desi pe bani grei propovaduieste l RTV-Guitza tv antivaccinismul si toate conspiratiile crezute de natarai.

 2. Eh, lac să fie că broscoi antivacciniști sunt destui!
  :)))))

  • Nu lichidează numai antivaccinisti ci și oameni cu probleme de sănătate, care nu ar trebui să-și ducă genele mai departe. În următorii 10-20 ani, probabil vom avea o lume mai sănătoasă în multe țări. Doar Facebook va avea de suferit 😛

 3. -1. Nu-i rau.
  Asta-i pentru șoșocii antivacciniști care se întreabă de ce Israelul are atâtea cazuri noi de infectare, deși e campioană la vaccinare: […] doar 5,55 milioane din populația de 9,3 milioane a țării a primit două doze de vaccin […] E logic că se infectează, cu precădere, cei nevaccinați. Iar infectații vaccinați, oricum, nu ajung cu forme nasoale la spital.

 4. nătărău până-n ultima zi a vieții. Ăștia trebuie lăsați să moară, binele cu forța nu se poate. Oricum contribuția lor la comunitate nu poate fi decât una negativă, nu pierde nimeni nimic.

 5. Nebuni sunt multi …. unul in minus asta este

 6. Deci, si israelienii au paranoicii si conspirationistii lor !!!
  Unde duce viata mai buna si mai sigura …

 7. Gata , asta m-a convins. Acum fug să mă vaccinez:)))))

  • 🙂 eee te-a convins… nu te convinge pe tine cu una cu doua, ca doar tu nu esti oaie sa te vaccinezi cand iti zic doctorii. Tu esti printre aia luminati care s-au prins de conspiratiile globale

  • tu la ce aberatii spui, nu are cum sa te convinga nimeni de nimic si nici nu cred ca ar trebui sa incerce, ca le interpretezi dupa ureche atat de prost ca mai rau iese in final.

 8. – daca astia nu mor zic „nu exista covid, eu umblu fara masca si nu m-am infectat”
  – daca sunt pe moarte zic „nu exista covid, vor sa ma omoare, sa imi inchida gura”
  – mai rar, sunt aia care realizeaza ca nu deranjeaza pe absolut pe nimeni, decat bunul simt si inteligenta, si sunt bolnavi la aparate, si zic „exista covid, sa va vaccinati”

 9. a murit cu prostia in mana, practic.

 10. nu zicea si sosoaca la fel in valul 3, vor sa ma infecteze , sa ma omoare etc.

  • aia e vaccinata, face scandal pentru voturi.

  • nu mai au cum, e deja infectata la creier. din nastere.

 11. Dar de ce s-a dus la spital daca „voiau sa-l lichideze” agenturili? Daca „COVID-ul care nu exista” e doar o simpla „raciala” pai cu niste paracetamol si o frectie cu carmol scapa!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.