G4Media.ro

Andrei Caramitru, amendat cu CNCD cu 5.000 de lei după ce a…

Andrei Caramitru, amendat cu CNCD cu 5.000 de lei după ce a numit Biserica Ortodoxă Română ”o organizație criminală, retrogadă, retardată, coruptă”

Andrei Caramitru a fost amendat miercuri de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu 5.000 de lei în urma unui mesaj postat pe Facebook la adresa Bisericii Ortodoxe Române, potrivit unui comunicat de presă.

Colegiul CNCD a decis cu unanimitate de voturi că mesajul lui Caramitru reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate..

Andrei Caramitru a fost consilier al președintelui USR și a plecat din funcție după o serie de declarații controversate la adresa adversarilor politici.

Ce a scris Caramitru despre Biserica Ortodoxă Română:

“Eu de azi mă dezic oficial de Organizația BOR. Am fost botezat ortodox. Nu sunt ateu, sunt un om spiritual. Dar toată chestia asta numită BOR este doar o organizație criminală, retrogadă, retardată, coruptă. Și ortodoxia ca rit creștin a devenit un coșmar rusofon criminal. Care ne ține în afara civilizației. Și nu are NICI o legătură cu Biblia și cu credința. NICI UNA. E un ISIS. O sectă demonică. Așa că de azi oameni buni – EU NU O SĂ MAI CALC NICIODATĂ ÎN VREU BISERICA ORTODOXĂ. Oricine își face nuntă, botez etc. acolo – eu nu o să vin. Și nu voi mai interacționa vreodată cu vreun angajat al acestei organzații. Punct.”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter