G4Media.ro

Anchetă la Spitalul Județean Târgu-Jiu, după ce o pacientă a fost plimbată…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Anchetă la Spitalul Județean Târgu-Jiu, după ce o pacientă a fost plimbată cu ambulanța, între două spitale, mai multe ore / ”Trebuia să ieșim din schimb la 7, dar nu am putut, pentru că eram blocați cu pacienta”

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a deschis o anchetă după ce o pacientă de 78 de ani a fost plimbată cu ambulanța ore în șir, între două unități medicale din municipiu, anunță Impact de Gorj.

Medicii de la cele două spitale au invocat că nu avea locuri pentru a o trata pe femeie.

O asistentă de pe ambulanță a relatat pentru ziarul din Gorj că au existat probleme de comunicare între medici ”Ne-am plimbat ore în șir cu pacienta. La spitalul de pe Tudor Vladimirescu nu i s-a făcut nici măcar o rază. Nu o puteam lăsa în drum. Probabil că a fost o neînțelegere între medici”, a declarat ea, conform ziarului local.

Solicitarea la Ambulanță a fost făcută la ora 5:30 dimineața, iar ambulanța a făcut cel puțin patru drumuri între cele două spitale. ”Spuneau că nu sunt locuri la suspecți și că nu pot să primească pacientul. Trebuia să ieșim din schimb la 7, dar nu am putut, pentru că eram blocați cu pacienta”, a mai spus asistenta.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență a demarat o anchetă. ”La nivelul spitalului se va constitui o comisie de verificare a aspectelor sesizate. Comisia va verifica dacă au fost respectate procedurile și protocoalele medicale în acest caz”, a anunțat conducerea unității.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Poate filmau noul film Moartea Domnului Lazarescu Strikes Again.

  2. Stai sa vezi cand le vor descoperi pe alea goale care se plimba prin oras cu sirena pusa!

  3. La Târgu-Jiu sunt recunoscuți ca spitalul morții și al spagarilor. E cel mai corupt județ din Romania.

  4. Eu sunt gorjancă dar de mult nu mai locuiesc în Gorj!A apărut însă o urgență și am fost nevoită să apelez la serviciile acestui spital .Trebuie să spun că am fost șocată de foarte, foarte, foarte….proasta dotare a acestui „spital „Sunt foarte politicoasă atunci când folosesc termenul de spital.Mă doare sufletul pentru că m-am născut în Gorj și pentru că personalul întotalitatea sa a avut un comportament impecabil!