G4Media.ro

Anca Dragu: În educaţie rezultatele investirii banilor se văd foarte, foarte greu.…

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Anca Dragu: În educaţie rezultatele investirii banilor se văd foarte, foarte greu. Copiii nu votează şi atunci această investiţie în educaţie e foarte costisitoare/ Devine o investiţie puţin tentantă pentru politicienii care nouă nu ne plac

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, afirmă că al doilea domeniu ca importanţă în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este Educaţia, domeniu afectat de lipsa investiţiilor de-a lungul anilor. „Copiii nu votează şi atunci această investiţie în Educaţie e foarte costisitoare. (…) Nu e tentant pentru politicienii care nouă nu ne plac”, susţine Dragu.

Anca Dragu a declarat că, după Transporturi, a doua secţiune ca importanţă din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă o constituie Educaţia.

„Cred că este inutil să mai spunem de ce e atât de importantă Educaţia. Ştiţi, în Educaţie rezultatele investirii banilor se văd foarte, foarte greu. Copiii nu votează şi atunci această investiţie în Educaţie e foarte costisitoare, îşi arată rezultatele în foarte mulţi ani, după alegeri devine o investiţie puţin tentantă pentru politicienii care nouă nu ne plac”, a afirmat Anca Dragu, miercuri seară, la A7 Tv.

Ea a susţinut că s-a simţit lipsa investiţiilor în Educaţie, iar pandemia a amplificat problemele din sistem.

Dragu a anunţat că evenimentul programat pentru 1 iunie la Senat a fost amânat pentru sâmbătă, 5 iunie, copiii urmând a avea parte de multe surprize.

„Nu este numai pentru angajaţii Senatului, este pentru toţi copiii”, a precizat ea.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Mai puneți pepsiglas in școli ?

  2. chiar daca ar vota copiii, presedintia Senatului ar ramane la absolventii Scolii de Cadre de la Langley

  3. Ce declaratie reusita ! Foarte frumos! Multumim g4media pt vorbe goale! Admiratoarea lui Adrian Nastase si gafa ei cu judetul Zalau, dar mai ales marea ascensiune a sotului ei(la stat evident), coincidenta bineinteles, in 2016 cand duamna era Min Finantelor! Nu mai zic de angajarea ei la stat(( BNr )imediat dupa terminarea facultatii! Caci statul asa face daca esti student silitor, te rasplateste imediat! Romania=Meritocratie curată!
    Dar pluseristi fanatici nu văd ….alte probleme mai grave pt ei:oameni ca ND care nu răspunde la telefon atunci cand e sunat de Ciucu sau Vlad Voiculescu! Nd e problema nației acum! Ca nu se tunde din el dar nici iarbă! Pai ce gazoane ce panselute aveam pana acum?! Tevi fisurate in pământ! Da-le dracu ca alea nu se vad! Spoiala e la mare moda la romani! Nu problemele grave de fond care trebuiesc rezolvate primele! Alea marunte! Caci asa gandeste melteanul-micro!

  4. Viitorul nu ii intereseaza.